Az Európai Unió következő keretköltségvetésében Magyarországnak megállapított támogatásért itthon még meg kell dolgozni - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorának adott, szombaton rögzített interjújában.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Mikor is visítoztad, hogy nem leszünk gyarmat?
Igaz, pénz most osztanak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
Mikor is visítoztad, hogy nem leszünk gyarmat?
Igaz, pénz most osztanak...
yazo64
@A Tündik bündije: Teljesen elhomályosult a szeme a Híradóban miközben ecsetelte hogy kb. 2 vagonnyi 2o ezresről van szó:)
Pisti271
@yazo64: Bízzunk benne, hogy nem gyengítenek a forinton,
mert akkor három vagonnyinak fog megfelelni. :)
nehogymá
ősszezavarodtam.most jó vagy nem harcolunk vagy nem kőll e békemenetelni plakátot ragasztani hirdetéseket ujságokba rakni...mer most már futi rá.
coni
Akkor most mi lesz Putyinnal és a 4.6 Mrd-al? Akkor most kinek a gyarmata vagyunk/leszünk? Latin, Angol, vagy Orosz? Melyik legyen az első és utolsó nyelvünk?
Főleg mi van a túlzott deficittel.

Csak a változás állandó, nála.
Dr. Felipe
Hát igen, a turul gyorsan kiszámolta hogy hány vagonba fér bele a lóvé mert ő már vagonokban számol mert nem kispályás játékos csak nehogy Brüsszel és Felcsut között épüljön ki a nosztalgia kisvasútja.

Ja meg mikor Brüsszelben pénzt osztanak akkor a szabadságharc ideiglenesen szünetel akkor a turul járja a pávatáncot a pénzeszsák körül.

Eddig 25 milliárd eurót kaptunk, most meg csak 20 milliárd eurót de ha átváltjuk a gyenge forintra akkor valóban többet kapunk mint eddig de ezt csak a gyenge forintnak köszönhetjük és nem a turulnak.
yazo64
@Dr. Felipe: Lelki szemei előtt már készül a film a volt parókakészítő rendezésében A nagy vonatrablás c. film a la felcsúti dakota:)
Dr. Felipe
@yazo64: Káel Csaba rendezésében bemutatjuk a Dakota indiánok vonatrablása valahol Európában című magyar filmet. Producer Andy Vajna.
kukac50
Most nem ordibálnak a dagadt nyakú Uniós tagok?
yazo64
Visszakerülnek az eltüntetett EU-s zászlók?
Megint más szelek fújnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.