Nem várok már választ levelemre, hiszen úgy tűnik, hogy az MSZP megmaradt az aljasság vámszedőjének – hangsúlyozta Kriza Ákos, Miskolc fideszes polgármestere vasárnapi sajtótájékoztatóján, amely után személyesen szerette volna átadni levelét Mesterházy Attila szocialista pártelnöknek.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Milyen jó hogy minden baj magyarázatára biztosan elő lehet venni három dolgot: Trianon, kommunizmus, Gyurcsány. Ez mindenhová illik.
lajospapa
Milyen jó hogy minden baj magyarázatára biztosan elő lehet venni három dolgot: Trianon, kommunizmus, Gyurcsány. Ez mindenhová illik.
kamazuka
@lajospapa: a 4., 5.és a 6.-t ki tetszett felejteni,de ennek ellenére igaza van!
tűzróka1939
pont kriza papol aljas viselkedésről ? Neki ott a mórcell gyerek . Igaz ez még 02. 10. én történt . Már mint a nyilatkozat tétel . Na még egy kis adalék . az ő utcáját is csak a házáig aszfaltozták újra . Nem akar lemaradni mórcelltől . Bírom mikor a gané akarja szétszórni a parasztot . :))
lajospapa
@kamazuka: Persze! Sok van még. Kösz hogy tetszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.