Közel 20 százalékkal emelkedtek a termelői árak a mezőgazdaságban az utóbbi időben, és nem látni a drágulás végét. Ez azt jelenti, hogy Magyarország az újévben újabb, minden eddiginél brutálisabb élelmiszerár-emelkedés előtt áll - írta szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Tukacs István, szocialista országgyűlési képviselő.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

P-Márta
Nyugi, most csökkentik állítólag - még nem tapasztaltuk - az áram, gázdíj árát 10 %kal a lakosságnak.
MEGEMELTÉK a közületek, vállalkozások közüzemi DÍJAIT 30 %-kal !!! - akkor most mennyivel csökkentettek a lakosságnak, ha a cégek átruházzák az emelést ránk? - 20% átverésben van részünk és ezt ahol tudjátok mondjátok el!
A SZOLGÁLTATÓKra terhelt 30 %-ot játszva átterhelik a fogyasztókra, így lennénk jól átverve, becsapva, ha nem KIÁLTANÁNK SZÉT, hogy értjük a cirkuszt és a zsidózást és a többit, amik mind ezekről elterelő manőverek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bosszants
Az áfatartalom az amire ezeknek szükségük van mint bevételre.
Az autópálya díjfizetés megdöglött, onnan nem lesz lóvé, hát majd éhen döglik a városi nép.
Január
@kkalman: Egyforma itt minden aktuális regnáló, egyik sem vethet a másik szemére semmit, hiszen 23 éve csak "lefelé" megyünk minden tekintetben. Egyik 19 a másik egy híján 20.
entero
@Dr.luigilongo60: Az amerikai a társam, nem a főnököm. De mondom, a kedvedért azért utánanézek hogy a több mint 20 év alatt jól tudtam e ki is vagyok...:-))
Dr.luigilongo60
@entero: Már megint rossz helyen tapogatódzol.
entero
@Dr.luigilongo60: A feleségem ennyi év és öt gyerek után erről másként vélekedik...:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.