Általános vitára alkalmasnak találta az idei költségvetésnek az E. On-gázüzletág megvásárlása miatti módosításáról szóló törvényjavaslatot hétfő esti ülésén a parlament számvevőszéki és költségvetési...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Igen nagy, 500 millió euró, eltérések vannak az értékbecslések között.
Szokatlan ez független értékbecslők esetében.
A költségvetés jelenlegi helyzetében érdemes lenne még egyszer szakvéleményt kérni, mielőtt ennyi pénzt kifizetnek az adónkból a németeknek.
Hellcat
@coni: Nem az a fura hogy nagy az eltérés, hanem hogy az őrült qrbán ki is fizeti mert leszarja, a milliókból bérelt több száz tanácsadó meg nem mer neki szólni, hogy ugyan már nem kéne megvenni az értéke duplájáért...
Dr.luigilongo60
@coni: Valakik megint kurva jól járnak, az tuti.
Ráadásul a cég megszerzése után újabb rokonokat és barátokat lehet beültetni jól fizető semmitmondó állásokba.
Mivel a cég az államé lesz, senki nem lesz rákényszerítve a takarékos gazdálkodásra, imígyen számolatlanul lehet beletolni, majd onnan kitalicskázni az adófizetők pénzét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.