A kislányt 6 roma gyilkolta meg. Lesben álltak a kultúrháznál, ahonnan hazaindult a kislány, és ott kapták el. Három cigány lacházi, másik három ráckevei volt. Mind a hatan fajtalankodtak vele, aztán kidobták a kocsiból. A kislány még élt ekkor, mert a körme alatt földnyomokat találtak, mert mászni próbált. A mai napon Lacházán egyetlen cigány sem volt az utcán, holott általában sűrűn vannak. A cigány által működtetett kocsma sem nyitott ki. Az egyik gyilkos már el is menekült Tiszaborzasztóra a rokonságához. Akárcsak Olaszliszkán; ott is a gyilkolás után menekültek, mert tudták, hogy rosszat csináltak és rettegtek a megtorlástól. A magyar lacháziak közül többen tudják is, hogy melyik "család"-ból valók a gyilkosok (nevet is mondtak).

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: utolso
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
az "uszítással" nem értek egyet, az viszont valóban érdekes, hogy az eset kapcsán most nemigazán akarja a média egy mondatban emlegetni a "gyilkosság" és a "roma" szavakat.

pár hete romák házára dobáltak gránátot. akkor a csapból is ombucmanok és mohácsi viktóriák folytak. már az is kollektíve rasszistának érezhette magát, aki csak fél szemmel pislantott a tévére.

hello, most mi ez a csend? egy kislány meghalt, szép volt, jó családból. nem segélyen élő.
Evikati
Már sokszor hallottam az ügy kapcsán hogy: "A nyomozás érdekében nem adhatunk információt." Kérdésem az, hogy a fórumon, többen is, honnan tudják, hogy kik a tettesek? Gondoljátok, hogy a rendőrség halogatja a nyilvánosságra hozatalt mert valakiktől tartanak?
Zwei
miért kérdés az Évikati, hogy kik itt a TETVESEK?!.-))
adsl70
Most ennyi dolgot kovetnek el??? vagy eddig mukodott itt egy jol szervezet cenzura ami gondosan szurte a hireket? Nem hiszem a cingak most tobb dolgot kovetnenek el? csak jobban kerulnek a hirekbe.
Szerintem az ombucmanokat siman fel kell jelenteni, ha nem lepnek fel sorgosen. Sokan nem tudjak a tisztelt urak a kissebbseg es romak ombucmanai. Viszont itt a kislany a hat elkovetovel szemben faji kissebbsegben volt.
Ezt is fel lehet fogni etnikai tisztogatasnak, csak most romak vegeztek el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.