Bővíti szentgotthárdi üzemét az Opel – 130 millió eurós beruházással a cég több mint száz munkahelyet hoz létre Magyarországon, és 1600 négyzetméterrel növeli a termelő üzem területét. A miniszterelnök szerint a beruházás példátlan rekord. Orbán Viktor egyúttal bejelentette: a kormány felgyorsítja azokat az útépítési munkálatokat, amelyekkel Szentgotthárd bekerül az ország vérkeringésébe.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Példátlan rekord : Több ezerrel nő a nélkülöző családok száma Magyarországon . Elismerte Vezír urunk , hogy miatta van ma nagy nyomor az országban . Sajnos nem értek a gazdaságpolitikához mint ahogy máshoz sem . Egyetlen célom mindig is az volt, hogy hatalomra kerüljek és kiépítsek egy diktatórikus egyeduralmi rendszert . Aki nem ért egyet velem azt eltaposom . Oszt jónapot .
kukac50
100 munkahely az semmi olyankor amikor több száz munkahely szűnik meg naponta.
Pilóta
Eladja szentgotthárdi üzemét az Opel

Az Opel eladja hat üzemét anyavállalatának, a General Motorsnak annak érdekében, hogy biztosíthassa működésének finanszírozását 2016 végéig – írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung. Az Opel szóvivője Johan Willems a FAZ megkeresésére nem kommentálta az értesülést, de nem is cáfolta.
index.hu/gazdasag/2012/12/21/eladja_szentgotthardi_uzemet_az_opel/
Pilóta
A cím pedig egy baromság! Ennyire fussa:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.