Tegnap az MTI hozta le azt az anyagot, amelyben Vidnyánszky Attila beszélt többek között a Nemzeti Színház jövőjéről és múltjáról. Természetesen a Magyar Nemzet és a Népszabadság is feldolgozta az ügyet, átszerkesztve az eredeti cikket. Nagyon röviden, egy bekezdést kiemelünk, hogy lássuk, melyik lap mit is írt. Összehasonlítunk.

Vidnyánszky Attila azonban hangsúlyozta: paradigmaváltás jön, melynek részeként egy igazi, nagy Nemzeti Színházat szeretnének létrehozni. "A Nemzeti egy templom, spirituális, szakrális hely, a nemzet lelkéből született" - fogalmazott a teátrum leendő vezetője, hozzátéve: a Nemzeti Színházat "a jobboldali gondolat építette és tartotta életben, a másik fajta gondolat láttuk, mit csinált belőle" - írta a Nol.hu.

Vidnyánszky Attila hangsúlyozta: paradigmaváltás jön, amelynek részeként egy igazi, nagy Nemzeti Színházat szeretnének létrehozni. „A Nemzeti egy templom, spirituális, szakrális hely, a nemzet lelkéből született" - fogalmazott a teátrum leendő vezetője, hozzátéve: a Nemzeti Színházat a jobboldali gondolat építette és tartotta életben - utalva arra is, hogy a teátrumot az első Orbán-kormány idején építették meg - írta az MNO.hu.

A Nol.hu szövege egyébként teljesen megegyezik az MTI által kiadott anyaggal.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
A World Trade Center elleni terrortámadás 11. évfordulóján közölte a NASA az alábbi felvételt, amelyen jól látható a felhőkarcolókból felszálló füst
New York felett, a Nemzetközi Űrállomás fedélzetéről fényképezve - utalva arra is, hogy a World Trade Center elleni terrortámadás az első Orbán-kormány idején történt.
Dr. Felipe
Az igazi Nemzeti színház alapjait Horn Gyula rakta le csak a jobboldali gondolat leállította az építkezést és épített egy kecskeszar alakú színházat jóval drágábban melyet Nemzeti színháznak csúfolnak. Hát ennyi a történet.
Don Quijote
Hát ebből is látszik a fütyi oldal mentális zavara:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.