„Nyírjátok ki, megadtuk a kilövési engedélyt!” – állítólag ezekkel a szavakkal fakadt ki egy ellenzéki újságírónak a Fidesz egyik vezető politikusa azt követően, hogy kiderült: a párt ifjú képviselője, Zsiga Marcell negyvenmillió forintért vásárolt házat, ám vagyonnyilatkozatában csak 10,5 millió forint megtakarítás szerepel. Úgy tűnik, még párttársait sem győzte meg zavaros magyarázata, miszerint a háznak csak felerészben tulajdonosa, így csak 20 milliót kellett összeszednie, a másik felét a 115 ezres keresettel rendelkező asszony állta. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nahát
ugyan már, behazudik egy baráti kölcsönt és meg is van oldva , az ilyen "kölcsönöket" nem kell beírni a vagyonnyilatkozatba
kukac50
A kilövési engedélyt megadom! Minden olyan politikusra aki azt állítja,hogy 47 ezerből el lehet tartani egy egy családot. Vagy 28500 forintból megél egy egyedül álló ember.
kerék
Kezdenek elfajulni a dolgok, de ez még akár hasznos is lehet.
Dr.luigilongo60
Rohadt kis féreg, életében nem dolgozott de ossza az észt ezerrel.
Golyóra is érett a kis cserépedény.
A fütyesz attól fél a leginkább, hogy a prominenseiről is hasonlók derülhetnek ki, hiszen a fél ország tudja, hogy többségük még életében nem dolgozott, csak beleesett a politikába és azóta valami megmagyarázhatatlan mértékben meggazdagodott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.