Hétfőn szinte unalmas, legalábbis hétköznapi ülést tart a parlament, de kedden olyan munkába fognak a képviselők, aminek jelentőségét nehéz lenne túlbecsülni: gyakorlatilag teljesen átírják az alig több mint egy éves alaptörvényt, hogy az Alkotmánybíróság semmibe ne tudjon belekötni. Várhatóan már hétfőn megengedik, hogy szeszt is árusítsanak a nemzeti dohányboltokban, és kiderül az is, a Fidesz úgy akar kitolni Novák Előddel, hogy felfüggeszti a mentelmi jogát, vagy pedig úgy, hogy fenntartja azt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
kedves manno ez is a listádon található. hogy erre büszkék lehetnének mások is. mármint hogy ilyen hevenyészve összecsapott tákolmányuk van, amit ennyiszer kellett módosítani:
mandiner.blog.hu/2012/11/02/alkotmanymodositasok_ennyit_a_granitszilardsagrol
vagy:
patacsipilvax.hu/2013/02/11/a-negyedik-modositas-cafatokra-szedi-az-alaptorvenyt/
ha már elolvastam a listád, te is megtehetnéd nem gondolod?
Manno István
@bundi: Mond el a saját szavaiddal, de hivatkozzál barom írásokra. Én el tudom mondani amit akarok, te miért nem? Miért kell mások baromságaira hivatkozni. Ne küldögessél honlapok címeit mond el a saját szavaiddal, ha képes vagy rá!
bundi
@Manno István: "de hivatkozzál barom írásokra" látom el tudod mondani amit akarsz.
"Ne küldögessél honlapok címeit" vagy mégsem?
kedves copymanno arra próbálnám felhívni becses figyelmed, hogy az általad előszeretettel "saját szavaiddal" összeállított lista némi frissítésre szorul, mint dátumok (1013) mint események terén. a választási regisztrációt még a fidesz is kihúzta, az alaptörvényt (és nem alkotmányt) amire oly büszke vagy már számtalanszor módosították az elmúlt évben, és most úgy tűnik teljesen újraírják. és ha már a saját szavaiddal írod mindig szóról szóra le (ugye nem másolod valahonnan) akkor legalább javítsd.
na szóval első nekifutásra ennyi. folytassam kismanó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.