A poligráfos vizsgálatok köztudottan nem túl megbízhatóak, de ha lett volna hazugságvizsgáló gép pénteken a Kossuth stúdiójában, alighanem csúnya véget ér szegény. Elképzelem, ahogy Orbán Viktor szavai nyomán először kileng a mutató, aztán kiszakad, pár pillanat múlva az egész szerkezet remegni kezd, majd a bődületes túlterheléstől egyszerűen szétrobban a picsába. Több más politikushoz hasonlóan a Vezértörpétől sem áll távol a csúsztatás, a blöffölés és a gátlástalan pofánkba hazudozás, de a mostani dózis figyelemre méltó teljesítmény. Gazdasági ügyekben előadott eszmefuttatása során volt olyan két perc, mely alatt kilenc ordas hazugságot striguláztam össze. Utána sajnos romlott az átlag és újabb egy percbe már csak három fért. De ne legyünk nagyigényűek, ez se rossz teljesítmény egy miniszterelnöktől, becsüljük meg őt.

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
buboska
@hallgatag: Elolvastam!Brutálisan leleplező!! Gratula az írójának!! Neked meg köszi érte!!
hallgatag
A poligráfos vizsgálatok köztudottan nem túl megbízhatóak, de ha lett volna hazugságvizsgáló gép pénteken a Kossuth stúdiójában, alighanem csúnya véget ér szegény. Elképzelem, ahogy Orbán Viktor szavai nyomán először kileng a mutató, aztán kiszakad, pár pillanat múlva az egész szerkezet remegni kezd, majd a bődületes túlterheléstől egyszerűen szétrobban a picsába.

Több más politikushoz hasonlóan a Vezértörpétől sem áll távol a csúsztatás, a blöffölés és a gátlástalan pofánkba hazudozás, de a mostani dózis figyelemre méltó teljesítmény. Gazdasági ügyekben előadott eszmefuttatása során volt olyan két perc, mely alatt kilenc ordas hazugságot striguláztam össze. Utána sajnos romlott az átlag és újabb egy percbe már csak három fért. De ne legyünk nagyigényűek, ez se rossz teljesítmény egy miniszterelnöktől, becsüljük meg őt.

Az egész 25 perces beszélgetés meghallgatását a hazugságallergiások minimum egy tonna kalciumtabletta felhalmozásával kezdjék el (itt van), a mi három percünk 12.20-nál kezdődik.

Szívesen meg is állapodtunk volna az IMF-fel, ha tudtunk volna.

Na ne vicceljünk kérem, ez csak rajtatok múlott. Amíg lehetett, lebegtettétek a dolgot, de közben durva hazugságkampányt nyomtatok a nép felé. Bármikor megegyezhettetek volna, de a politikai érdek felülírta a gazdaságit.Csak az számított, hogy az IMF ne ugathasson bele az unortodox szemétdomb ügyeibe. Azt persze nem tudtuk meg, hogy konkrétan mibe is akart volna.

A kötvénykibocsátás fontos a magyar emberek élete szempontjából. (...) Ez a mi mindennapi életünkről szól.

Ócska vásári kamu, az emberek pont leszarják, miből finanszíroztok, csak olcsón és jól kéne.

Magyarországról zajlott egy nagy pénzügyi vita. ez most eldőlt.Arról szólt, hogy képes-e az ország a saját lábán is megállni az IMF nélkül is.

Nem volt semmilyen vita. Minden normális ország megáll a lábán IMF nélkül, a piac általában finanszíroz, csak az a kérdés, mennyiért. Az pedig annak függvénye, hogy milyen a befektetői hangulat a...
hallgatag
@hallgatag: Igy a cikk, egy az egyben !!!
coni
A poligráfot a gátlástalan hazudozó át tudja verni. Van akinek már lételeme a hazugság ezért semmilyen fizikai/kémiai reakció nem lép fel.
Előbb szakad le a plafon, minthogy kimozduljanak a mutatók.
Csodálom, hogy a parlamentünk még áll, bár szegény Steindl forog a sírban.
kkalman
Kicsit nem figyel oda, akkor lehet ezt még überelnie. Sikerülni is fog neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.