A kormány kinyilvánította, tehát keresztül is hajszolja. Bevezetik, mert presztízskérdést csinál a kormányzat, vagy csak Orbán Viktor abból, hogy amit megmondtak, az úgy is legyen. S mert a gyakorlat szempontjából aligha tudnak választ adni arra, hogy mondjuk egy Dél-Amerikába távozott orvoson milyen kommandós módszerekkel fogják behajtani, átterelik inkább a teoretikus terepekre a vitát.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
ezt a témát feszegettem már egy ideje itt is, de ha ennyire támogatja az állambácsi, rendben. mutassunk példát fizessünk kártérítést a román államnak, a magyarországon dolgozó, vagy dolgozott egészségügyi, építőipari, mezőgazdasági alkalmazottak után, illetve az ő nevelési oktatási intézményeik felé.
Pisti271
@bundi: Fizessék vissza mindenkinek a tandíját, aki bármilyen felsőfokú képzést önköltségesen végzett el, és azután itthon helyezkedett el.
bundi
@Pisti271: hát igen ebből a szemszögből is lehet nézni. cak gondolom a demagóg szövegbe ez már nem mutatna szépen. de mondjuk ha valaki külföldön tanul, vagy végez, és itthon dolgozik, akkor a támogatást amit kapott annak idején azt is visszaadják? (mert akkor ha jól tudom a viktor is fizethet most a soros alapítványnak nem?) ez így lenne fair.
Pisti271
Mégegy szempont:
A 2013-as költségvetési törvény ugyan 24 milliárd forinttal kevesebb forrást biztosít közvetlenül az intézményeknek, mint a 2012-es, ugyanakkor három területen 47 milliárd forintos többletforrást különítettek el.
Ebből 27 milliárd forint az állami és a magánszféra együttműködésében megvalósuló PPP-beruházások kiváltására, 10 milliárd forint az EU-s projektek önrészére, továbbá 10 milliárd az adósságkonszolidációra tervezett összeg.
mno.hu/belfold/27-milliardot-forditanak-a-ppp-beruhazasok-kivaltasara-1136506
10 milliárd forint az EU-s projektek önrészére, vagyis EU-s pénzek is jutnak a felsőoktatásba nemcsak magyar adófizetői pénzek.
GeoCravker
Különösenb akkor lehet izgalmas tényleg, amikor állami szolgálatba lép az, aki itthon végzett önköltégesen. Annak minimum vissza kéne fizetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.