Egy elsős egyetemistát kapcsoltak le a metróban és vittek be kihallgatásra az NNI-sek. Neveket akartak hallani és részleteket a hídfoglalásról. „Az intézkedés és a nyomozók jelenléte indokolatlan és túlzó volt. Az egyik egyetemfoglaló a kihallgatás során nem kívánta megadni a telefonszámát. A nyomozó ekkor azzal fenyegette meg a hallgatót, hogy egyenruhást hív, lopás gyanújával elkobozzák a telefonját és megszerzik a számot. Fenyegetését végül nem váltotta be, kénytelen volt megelégedni egy e-mail címmel.”

Forrás: hir24.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Lassan be kéne rendezni a Terror Háza múzeumba a FIDESZ-TEK kiállító termet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@marlin: Szakadj le rólam, rendben? Nagyon unom már a kioktató dumádat.
Olvasás és szövegértés?
sport50
az világos,hogy meg akarják félemlíteni őket,jellemző a kormányra!!!ha nem velük van valaki,akkor az már nem magyar,stb.!!!főleg nem nemzeti!!!most kitalálták,hogy külföldről pénzelik őket,erre hivatkozik hűségesen entero is.el sem tudják képzelni,hogy talán igazuk is lehet a diákoknak,ez a legnagyobb hiba!!!csak úgy szabad gondolni mindent ahogy ők előírják!!pénzt meg pont ők adnak a "civileknek",a kettős állampolgároknak,a tüntetésekért.
marlin
@entero: Drága gyerekem!!
"Az igazat mond, ne csak a valót" és senkinek nem fog feltűnni a problémád!!
Egyébként a cikkben arról van szó, hogy "valakik" a törvényt áthágva "valakinek" a "megrendelésére" a közösségi közlekedésben résztvevő utasokat vegzálják!!
És nem a te "makuládról"!!
X-ray
@entero: Látom, ma éjjel nem sokat aludtál...
entero
@X-ray: Valóban, általában olyan 6 órát szoktam aludni, erre vagyok beállva.
human
Aki azt mondja, hogy pénzelik és irányítják a diákokat az nagyot téved. Sok olyan érett gondolkodású van köztük, amit sok felnőtt csak irigyelhetne. Az összetartás sokkal jobban működik náluk mint a felnőtteknél. Nem szabad alábecsülni a képességeiket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.