Újabb egyetemi lista szivárgott ki: az Eduline szerkesztőségébe eljuttatott hallgatói lista a Semmelweis Egyetem Instruktor Öntevékeny Csoport Egyesület tagjairól tartalmaz személyes adatokat, telefonszámokat, email-címeket, valamint olyan jelzőket, mint: "megint egy teljesen nulla csaj", "rusnya egérarcú", "hátulról dugható”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
@honeykiss: Ha valakit hatalomba emeltek, vagy döntési helyzetbe hoztak, azonnal előjön az alantas énje. Ha eleve degenerált hajlamú, lever mindent, mint vak a poharat. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moszkvatér
@outsider nem akarok megsérteni senkit de napjainkban az 50 -es és 60 as évek elején született korosztályból áll össze a kormányzat. Ők mind a kőkemény kommunizmus vöröszászlós sarlós kalapácsos korszakában szocializálódtak . Ez tény .Nem kérdés . A helyzet az hogy a 70 -80 as években , már az enyhülés korszakában sem tudták felvenni a tempót ami a gyors ütemben fejlődő modern gondolkodásmódot illeti. Ami szintén tény hogy később sem tudták felvenni a versenyt a modern nyugati gondolkodásmóddal és egyéb dolgokkal (nyelvtudás stb ) úgy hogy azt sem tudták hogy az a rendszer valójában hogyan működik .Maradt tehát a mindenkori ötletelés rögtönzés ostoros zsiványkodás ( a valódi tudás és szakértelem hiányában) . Ez nem volt elég sajnos . Ennek a következményét "szívattyúzzuk" most. Tehát a probléma diagnoztizálása a következő .: Ez egy történelmi időcsapda . A Dolgok amik megtörténtek azok rossz időben nem a megfelelő emberek közreműködésével történtek .Véleményem szerint túl hamar . 89 -15 év 2004 -20 év 2010 -nek sosem szabadott volna megtörténni .
csegala
@moszkvatér: És hidd el, hogy ezekből fognak kikerülni az erkölcs tanárok.
Zsoel
@Bástya Elvtárs: Édesapám a mai napig szidja a sorkatonakorszakát; az a bohóckodás elvett két szép évet a fiatalságából, amit hasznosabban is eltölthetett volna. Állítása szerint akit rendesen neveltek a szülei, azt a katonaságban sem kellett rendre, fegyelemre tanítani, akinél meg nem volt meg nem volt meg a megfelelőt családi szocializációs háttér, az a katonaság alatt úgyis csak a kimenőmegvonástól, bezáratástól való félelem miatt vett erőt magán, de leszerelés után ott folytatta, ahol abbahagyta. Egyszerűen az van, hogy 30-40 évvel ezelőtt még a szülők tudták tisztességesebben nevelni a gyerekeiket, nem volt ez a fene nagy szabadosság, mint ma. (Kivételek persze azért akkor is bőven akadtak.) A mai fiatalokat elnézve, őket már nem is lehetne sorkatonaságra kényszeríteni, mert egyszerűen beszólogatnának és kiröhögnék a feljebbvalóikat, hazaszökdösnének, ilyesmi - és mit lehetne velük csinálni? Semmit. Sajnos sokszor még tolvajokat, betörőket sem csuknak le manapság, hogyan lehetne akkor megbüntetni olyan kölyköket, akik semmi törvényelleneset nem csináltak, csak nem fűlik a foguk ahhoz, hogy vezényszóra ugráljanak. (Amit mondjuk meg is tudok érteni, mert nekem sem fűlne.)
Marhaság ez az egész. Nem lehet senkit sem kényszeríteni ilyesmire, jobb, ha katonának csak az megy, aki valóban katona akar lenni.
marlin
„Hátulról dugható, egérarcú” , meg "jó lesz Pistának"
Na, de mi lesz szegény Hoffmannal. ha már a pistának se fog kelleni?? :))
moszkvatér
Az elmúlt 25 évben volt itt minden , diós -mákos , pannon puma ,tündérmese -meg sikersztory , önfényezés , a feri lelökte a horn gyuszit a pulpitusról már mumja állapotában nehogy megmondja a frankót :-) volt öszödgate ,kurvaországozás ,szánalmas 300 ft -ozás , mérgezett élelmiszer, átcsomagolt szemetet etették az emberekkel . Bankterror , Ráküdték chf hiteleket a lakosságra bérlakásporogram helyett Nesztek !! A marhák !! Fel___ti és társai .Na ez volt az igazi hazaárulás ! Aztán jött a végkifejlet . a 2/3-asok . Sehol semmi ! Sok duma . Ugyan már ! Aki hisz nekik az buta. Korszak és korosztály váltás kell !!!
moszkvatér
@zsoel Igazad van ! Nekem jó emlékeim vannak a katonaságról annak ellenére hogy a sportpályafutásom szakadt meg miatta . Sokmindent átéltem ott ami tapasztalat később jól jött . Rendesebb persze attól nem lettem .Tegyük fel most fegyvert kéne fogni a haza védelmében . Adnának egy
géppityut , gond nélkül szakszerűen képes lennék használni . például szerintem ez nem egy hátrány . Jó ! Tudom . Van aki ezt az országot is védi ,de tudod bármi lehet .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.