A szervezet elnöksége határozottan visszautasítja azokat a vádakat, amelyek szerint az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Bölcsészettudományi Karának (BTK) hallgatói önkormányzata bármikor, bármilyen formában hallgatókat diszkriminált, vagy listát készített vallási, etnikai vagy világnézeti hovatartozásukról.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Hát ja, ezt máshogy nem tudják megmagyarázni, csak ha mindent tagadnak.
GORGIO12
csak ugy mindenkinek...40 ezerforintert mar lehet ervenyes vagy anak tuno de lebukas veszely mentes egyetemista diak igazolvanyt kapni mint ahogy rokant parkolasi kartyat meg diplomat...mindegyiket a sajt szememel latam itt pesten egykilo krumli ketpar tornacipo harisnya combfiksz...je egy kozgazdasz diploma nevre szolo es elado most azonal...itt helyben...aki nem hiszi jarjon utana en az uloi uton latam...zoldseg vadaszat koz ben
amaramaistanna
Hazugság minden fronton.Állítólag Kubatov -lista sem létezett,mégis van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.