Rogán Antal szerint az önkényuralmi jelképek használatát tiltó Btk.-paragrafus alkotmánybírósági (Ab) megsemmisítése joggal sérti a magyarországi zsidó közösségeket és a kommunizmus minden élő áldozatát vagy családtagjaikat.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Rogán Úr a két jelkép mellett felsorolhatott volna még jó néhányat. Olyanokat amelyek éppúgy önkényuralmat szimbolizálnak és nevükben hosszabb ideig és több embert irtottak ki. Egyébként nincs helye az utcán egyiknek sem, de ezt a józan ésszel és neveléssel kell elérni.
bakegya
Naponta többször hagyok magam körül mindenféle jeleket önKÉNTES URALMI törekvéssel szimbolizálva a létem,produktív tudatom lenyomatát jelezve embertársaim szolgálatára.Alkotó munka,tevékenység/A dolgok sohasem önmagukban léteznek..!/jelképek és szimbólumok nélkül nincs,vagy szükségtelen.
A politikai ÉRDEK mocskolja be a kollektív tudat nélkülözhetetlen ezen minden embertársunk számára nélkülözhetetlen részét.Nem sorolom a negatív tudat érzelemfogyatékkal jelen időnkben sűrűn működtetett részét,mert annyira távol áll tőlem.
"Csillagok,csillagok szépen ragyogjatok..."a történelem háromféle időt ismer,de ez a megmondóember a sajátját se.Élni és visszaélni az két külön dolog.
Az alkotmányba alapjogokat se voltak képesek alapossággal beemelni.Most meg egy halom maszattal is telepakolnák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.