"Ez nem bizonytalanság, hanem változás, amit nem mindenki üdvözöl, de van, aki nagyon is" – fogalmazott Szijjártó Péter. Az államtitkár kijelentette, hogy nem várhatók új szektorális adók Magyarországon. A magyar adórendszer inkább a szolgáltató, és nem a termelő szektort terheli. A kormány célja Európa termelési központjává tenni Magyarországot - mondta. A kormány a gazdasági kapcsolatok bővítésére törekszik, ezzel összefüggésben nemcsak a Távol-Kelet, a Kaukázus térsége és az arab világ, de Afrika felé is nyit. A Nyugat-Balkánon tovább akarja fejleszteni az élenjáró magyar befektetési kapcsolatokat. Mindig jobb, ha a piacokról finanszírozza magát egy állam, mint ha intézményektől kér pénzt - mondta az államtitkár az előző heti kötvénykibocsátással kapcsolatban. "Van egy gazdaságpolitikai víziónk és nem akarunk beleszólást a gazdaságpolitikába, hanem függetlenek akarunk maradni. Ezért nem csak a kamatfeltételekről van szó a számunkra" - fogalmazott.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Szektorális új adó nem de lakosságot terhelő új adó biztos, hogy lesz . Petike ,Petike mírr hazudsz te állandóan ? Nálad ez valami kényszer ?
dubitus
Persze, hogy nem!
Elég, ha a régieket emelik!
Pisti271
Bajnai adóalkotmány tervezet:
•60 napos türelmi idő az adójogszabályok hatályba lépésére
•20 milliárd forintnál kisebb bevételt eredményező kisadók megszüntetése
•Adótörvények módosítása évi egy alkalommal lehetséges

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.