Többszörös volt a túljelentkezés a nemzeti dohányboltok koncessziós szerződéseire, mindössze néhány kisebb településen nem nyitnak ilyen üzletet, ezeken végső esetben mozgó dohányárusoktól vásárolhatnak...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Út a feketekereskedelemhez...csak igy tovább !!!
vidrapok
Megint lesz Bagaméri ki fagyiját maga méri.És minden mozgó árús mellé ellenőrt állítanak?
ila51
és közben tutulják : ...mondd Apádnak hozzon pénzt ! :))
percsi
Nevetséges és egyben bosszantó, amit ez a kormány csinál. A fiatalok miatt levetették a dohányárut a működő üzletek polcairól. Sok üzlet bevétele csökkenni fog, be fog zárni. A Dohányboltok engedélyt kapnak üdítők, kristályvizek árusítására is. Kérdem én, a fiatal nem fogja látni a cigarettát, amikor narancslevet fog vásárolni?
A dohányos nem fog kapni a sarki közértben cigit, meg kell tennie egy kilométert, ha vásárolni akar, vagy csak akkor vásárolhat, ha a mozgóárus arra megy.
Egészségre ártalmas a dohány, alkohol, zsíros élelmiszerek, különböző állományjavítókkal készült élelmiszerek stb. Ezeket nem kellene külön pavilonokban értékesíteni? Sőt a kocsikat nem kellene kitiltani a városokból, mert ártalmas a kipufogógáz azoknak, akiknek nincs autójuk. Mi van itt? Ez a kormány eszetlenül azt csinálhat amit akar, felháborító. Kényükre, kedvükre azt tesznek, amit akarnak. Miért kell azt a szegény boltosokat munkanélkülivé tenni, akik ép hogy megélnek, pedig sok esetben napi 15-16 órát is dolgoznak.
hallgatag
Út a feketekereskedelemhez...csak igy tovább !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.