Többszörös volt a túljelentkezés a koncessziós szerződésekre, de nem mindenhol éri majd meg trafikot üzemeltetni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
ez felénk már igy van.csempész ur árulja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@percsi: Nem büdösebb, minta gyári cigi. Attól függ, milyen dohányt vesz az ember. Van olyan is köztük ami tényleg olyan, mintha szárított teveszar lenne, de van olyan is ami illatos, mint a jó minőségű pipadohány. Mindkettőre tudnék példát mondani, de ez itt nem a reklám helye.
dubitus
A mozgó árusítás nem új dolog.
Bizonyára vagytok többen, akik emlékeztek a drótostótokra, vándorköszörűsökre!
Az intézkedés bevezetése vallószinűleg munkahelyteremtéssel is jár, hiszen a trafikba 18 éven aluli be sem teheti lábát, ergo a mozgó trafiktól minime 50 méterre megközelíteni sem szabad a fiataloknak a kocsit. Viszont: ha ezt az árus próbálja megoldani, rögtön le van a gond a kocsiról!
Újabb közmunkásokat lehet alkalmazni, akik adott időben elzavarják az utcáról a kölkeket!
.
Az pedig, hogy a trafik "nemzeti", nem csoda, hanem követelmény!
Még a cigiről is leszoknék, ha nem nemzeti érzelmű ember adná kezembe a saját pénzemért!
Különben is, volt már a gengszterváltás óta Nemzeti Kordonbontás, Nemzeti TV székház-látogatás, Nemzeti Hugyolda, miért lenne feltünő a Nemzeti Dohánybolt?
percsi
@kkalman: el tudnád küldeni privibe? gmail.com :)
percsi
Nemzeti vagy nem, akkor sem látom értelmét annak, hogy miért kellett ezzel foglalkoznia a kormánynak. Sok dohányos és kereskedő életét keserítik meg, nehogy azt higgyék, hogy ezzel több szavazót nyernek, ellenkezőleg, többet fognak veszíteni.

Mint tudjuk, minden tiltott dologra van kiskapu, pl. a füves cigi, drog. Tiltott, nem árulható, még is rengeteg fiatal rászokik!! SAJNOS!!

Munkahelyteremtéssel jár, de szerintem több munkahely elvesztéssel.
A kis kereskedésekbe elvétve mennek vásárolni az emberek, amióta rájuk nyithattak a nagy bevásárló központok. Ez egy nagy érvágás volt a szegény magyar kereskedőknek. Ők sajnos nem tudnak az árakkal versenyezni, mivel nem nagytételben vásárolnak, drágábban tudják beszerezni az árut. Most rájuk nyitják a trafikokat. Elveszik a dohányárut, ami hozott egy kis bevételt. Nem is a dohány, mert azon nagyon kevés volt a haszon, hanem az, hogy aki dohányért ment be, az sok esetben mást is vásárolt. Mint tudjuk, ezeknek a kis üzleteknek a bevételét a dohány, alkohol, üdítő emeli meg. Na, most ez meg fog szűnni.
Mit tud tenni a kereskedő, végleg lehúzza a rolót. Csak Budapesten több mint 2000 ilyen kis üzlet van. A trafikok egy személyesek lesznek, ezek a kis üzletek 2-4-6 embernek adtak munkát. Több tízezerrel fog megnőni munkanélküliség. A plázákban, bevásárlóközpontokban is vannak dohányboltok - trafikok, amiket be kell zárni. Az ottani dolgozók is mehetnek közmunkásnak. Ha mégis tovább üzemelhetnek, akkor mire volt jó a többi üzletekből kiiktatni a dohányt, vagy a plázákba nem mehetnek majd fiatalkorúak? Az orbán kormány megint elpuskázta. Vagy ide is berakta az embereit, hiszen minden jó üzlet mögött fideszes áll.
percsi
Ja, és hagyjuk már a pályázati kiírásokat! A földekre is lehetett pályázni, azt is tudjuk, hogy kik nyerték meg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.