Több százezer megváltozott munkaképességű ember ellátása kerülhet veszélybe, ha az Országgyűlés megszavazza azt a módosítást, amelynek eredményeként az Alaptörvényből kikerülne a rokkantság fogalma, és helyette fogyatékosság esetén járna csupán törvényben meghatározott támogatás az állampolgároknak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Nagyon helyes . Vegyék el tőlük még a mankót meg a kerekesszéket is . Építsenek minden gyalogosok által használt közlekedési útvonalra drótakadályokat , telepítsenek aknamezőket . Sőt a dolgozóknak ne fizessenek bért . Hisz egészségesek oszt dolgozzanak éjjel-nappal . Mert ha folyamatosan robotolnak nem kell nekik a pénz . Ugyan hol költenék el ? !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka1939
@kerék: Azokat nem szabad bántani . Védettek mint a Hortobágy :))
laszlobihari
A feleségem is rokkant volt, elöször még a Gyurcsány kormány alatt került ki ebböl a körből nem volt annyi százalékos a rokkantsága, igy járadékot kapott (vagy hogy a francba nevezik) a mini duce pedig ezt a kis pénzt is megkurtitotta (a saját képmására szabta). Nem mondom, hogy örömmel fogadtuk az első akciót de a másodiktól már a kultúra kiverte a biztositékot, még szerencse, hogy nekem van munkám (még).
gazdag dezső
Hát én láttam egy filmet bizonyos falu széléről,és ott minden 20 évesnél idősebb férfi,nő leszázalékolt volt!!Na mit gondol a kedves olvasó kik voltak ezek?? A szegény kisebbségiek!!Bizony ám! ők nem tudnak dolgoznimert nagyon betegek,de szomszédomat meg elvéteték mert azt hitték hogy megyógyút a szív,érrendszeri súlyos betgségből,és a lábai is kinőttek,mert munkaképesnek nyilvánították!!!
gabrella
Szerintem a Fidesz direkt el akarja veszíteni a választásokat, annyira szarul áll az ország,hogy ilyen vérforraló dolgokat csinál.
QQCSI
@gabrella: Ez egy jó meglátás: utánuk az özönvíz!
gabrella
Megkopasztanak mindenkit (kivéve pár ezer embert) utána meg hagyják éhen halni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.