Egy 34 éves veszprémi nő az egyiptomi hőlégballon-katasztrófa egyik áldozata, aki brit szerelmével a tragédia másnapján akarta hazaindulni – írja a Blikk. Egy hete voltak Luxorban, a nyaralást akarták megkoronázni a hőlégballonos túrával, ami horrorisztikus véget ért a helyszíni beszámolók szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Szomorú, de nem volt kötelezö a program...
Zsoel
"Szemtanúk szerint a hőlégballonok már ereszkedtek, amikor a gondola rögzítéséhez használt kötél a gáztartály köré tekeredett, és lepattintotta az egyik szelepet. Lángcsóva szökött ki a tartályból, erre a vezető és az egyik utas 10-15 méter magasságból kiugrott a gondolából, csak ők élték túl a katasztrófát."
Gyönyörű... Elsőnek a "kapitány" oldott kereket a süllyedő hajóról.
Zsoel
Egyébként én ezek után azok helyében, akik a jövőben ilyesmit terveztek, mellőzném az egyiptomi üdüléseket. Úgy látszik, abban az országban sem a buszvezetőkben, sem a hőlégballonosokban nem lehet megbízni (hogy az egyéb veszélyeket ne is említsük).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok