Az egyházak által felvett devizahitelek konszolidációját is tervezi a kormány - közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár pénteken Hódmezővásárhelyen az MTI-vel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Lézerjani azt csinál,amit akar...már a perselyt is teletömi...
alfás
azért arra kíváncsi lennék,hogy melyik felekezet,mennyit kap. mert ugye,héberék,csepelen ingyen kapták a területet a zsinagógához. (az ingyenességen nem kell meglepődni,mert ezeknek még ez is jár!) az egyházakat tartsa el tagság. mindenki tartozik valahova,annyiból gazdálkodjon. ha meg nem tudja fentartani magát,akkor létjogosultsága sincs.
vukkocska
Nem az állammal, hanem velünk, Te félagyú. Azért mert az önkormányzatok is eladósodtak, éltek mint Marci hevesen, aztán jöhet a támogatás. Azt kellene tételesen megvizsgálni, mire költötték azt a rengeteg pénzt, aztán börtönbe velük, nem támogatást nyújtani. Mert aki tízmilliárdokkal adósította el az önkormányzatot, az felelőtlen, erkölcstelen,tisztességtelen. Mert ez nem úgy van, hogy nem vette volna észre, hogy tönkre tette a települést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.