A nők és édesanyák cserbenhagyása miatt a Gyurcsány-Bajnai-kormányoknak van elszámolnivalójuk - reagált a Fidesz Gurmai Zitának, az MSZP nőtagozata elnökének szombati szavaira, miszerint a kormány az elmúlt években elhanyagolta a magyar nőket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Az újabb fityesz baromság befutott a második vágányra. Lassan már nem hetente, de naponta jön valami nettó ökörség. Javasolnám még a "Bajnai tehet a filippínó földimalacok körömfájásáról" és a "Gyurcsány alatti megszorítások nyolc százalékkal vetették vissza a döglégylárvák testméretét" kezdetű szólamokat is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemsemmi
"""A közleményükben azt írták: a baloldal nemhogy segítette, de büntette a gyermeknevelést és a gyermeknevelés melletti munkavállalást."""

Úgy tudom akkor a gyes mellett el lehetett menni dolgozni és kapták a gyest is ameddig járt. Most, ha elmegy dolgozni az anyuka, megszűnik a gyes.

"""""Bajnai Gordon megszorító csomagja elvette a kisgyermekes édesanyáktól a hároméves gyest - tették hozzá.""""

Mennyi kismama volt aki emiatt nem kapott 3 évig gyest???
Most, ha a kismama a gyermek 1 éves korában elmegy dolgozni, mert nem elég neki a gyes összege, akkor ő csak egy évig kapja. Egyébként 2009-ben akinek lejárt a gyes és nem talált munkát, az több támogatást kapott mint a gyes.

"ma egymillió édesanya számíthat a családi adókedvezményre""""

Menyi édesanya van az országban??? A többi kapja szinte változatlan összegű családi pótlékot.

""""eddig százezer nő élt a negyven év munka után igényelhető nyugdíjjal.""""

És mennyi rokkant nő próbál 50 évesen munkát kersni???

""""Hozzáfűzték, a munkahelyvédelmi akcióterv kiemelt védelmet ad a nőknek: három éven át adókedvezményt nyújtanak részmunkaidős foglalkoztatásukhoz és munkába való visszatérésükhöz. Ennek is köszönhető, hogy 2012-ben 20 éves rekordot döntött a nők foglalkoztatása""""

RÉSZMUNKAIDŐS!!!
REKORDOT DÖNTÖTT!!!
Közben a férfiak foglalkoztatása mélyponton van!!!
marlin
@entero: Te "szegény"!! (lelkiekben)
Nem unod még ezt a "pávatáncot?? Csaknem ezt a feladatot kaptad a még náladi gyengébb képességű délalföldi agitpropostól??
Gondold már végig, hogy mennyire szégyellik - miattatok - a Fideszesek??
Ariana
"Tönkretették?" Az előző kormány legalább azt az irdatlan hosszú gyest csökkentette, ami egy másik európai országban sincs rákényszerítve a nőkre. A Fidesz szerint mennyivel növeli a nők elhelyezkedési esélyeit, ha a leendő munkaadó szeme előtt már az állásinterjún a leendő 2x3 évnyi üresjárat lebeg?
Proli
Ezek az elmeháborodottak csak hátrafelé néznek miközben az ország zuhan a szakadékba!
dzurinda
@Ariana: "A Fidesz szerint mennyivel növeli a nők elhelyezkedési esélyeit, ha a leendő munkaadó szeme előtt már az állásinterjún a leendő 2x3 évnyi üresjárat lebeg?"

Nálad a pont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.