A Fidesz szerint a jelenlegi kormánytöbbség valódi segítséget adott a megváltozott munkaképességű embereknek, akiknek így nemcsak segélyekből kell megélniük, hanem visszakerülhetnek a munkaerőpiacra, ahol értékes munkát végezhetnek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
buboska
@szaboria1: Ez nem más,mint tizedelés!! A fidesznek a "nyugger" csak tehertétel!Pláne a "rokkant nyugger"!! orban '99-ben kijelentette : "A nyugdíjasok a társadalom tehertételei!" Mindjárt el is vett tőlük 51 milliárdot!!
ila51
IGEN ? ...akkor azt mondják meg , hogy hogy tudnám visszaperelni az adójóváírást ? Elkelne nagyon ...
nemsemmi
"""""Tapolczai Gergely fideszes országgyűlési képviselő csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján - jeltolmács segítségével - a kormányoldal eddigi intézkedései közül kiemelte, hogy a kabinet több mint 30 ezer megváltozott munkaképességűnek adott álláslehetőséget. Hozzátette, hogy 300-nál is több vállalkozás foglalkoztat ilyen embereket, amihez 47 milliárd forintos támogatást biztosítottak.""""""

És mennyitől vették el a nyugdíjat?
Mennyivel jobb most nekik, hátralévő életükben kereshetnek munkát. most már dolgozhatnak, de nem mondták meg nekik, hogy hol.
Nem szeretném, ha rajtam is segítenének ezek.
nehogymá
a fidesz csodát tett,meg gyógyitotta az embereket
vukkocska
Pufogtok. Igenis tett. Visszaadta látásukat, kinövesztette elveszett végtagjaikat, ép elmét adott a pszichiátriai betegeknek, új szívet a szívbetegeknek. Igaz, ők is szívnak ezzel egyidőben. Csak ez a tetű banda nem, ők élnek, mint Marci hevesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.