Orbán Viktor miniszterelnököt ábrázoló óriásplakátok kihelyezésével folytatja egy hónappal ezelőtt kezdett, Magyarország ma elnevezésű kampányát az MSZP. A sajtónak kedden bemutatott, narancssárga hátterű plakátokon a kormányfő képmása felett a "Fidesz: tönkretesszük az országot" felirat olvasható úgy, hogy a tönkretesszük szó felett a rendbe tesszük kifejezés látható áthúzva. Winkfein Csaba, az MSZP elnökségi tagja sajtótájékoztatóján azt mondta: az elmúlt három év kormányzati kudarcaiért "főkolomposként" Orbán Viktor a felelős, ezzel szembesítik most a miniszterelnököt.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aborisz
Bagoly mondja verébnek!! efektus!!!Még mindig koncon marakodnak a két nagy párt !Csak az a szomorú . hogy az egyszerű becsületesen ÉLNI akaró embereket uszítanak egymásra!
töky
@entero: Öreg! Tudod mi lenne ennek az agyament vita megoldásának a kulcsa? Ha egyszer ezek a faszok nyílt szinen állnának le egymással vitázni és ott nyomnák ki egymásból a szart is. El tudnék képzelni egy tévé közvetítéses Botka Kósa vitát, vagy egy Matolcsy Oszkó , nem tudnék elképzelni viszont egy Orbán Mesterházy vitát , mert ez a kis barna gané nem merne kiállni, nemhogy egy Mesterházyval, vagy Gyurcsánnyal, de még egy Orsós Pistivel se Hajdúhadházáról, mert az is komoly problémát jelentene számára. Ti meg ezt a faszjankót sztároljátok... ( Lehet, hogy most is ki leszek tiltva??? azt sem bánnám.)
kerék
Ez megy a gengszterváltás óta.
Nem értem, miért nem lehet ezt a két nagy pártot feloszlatni, a pártokban lévő politikusokat meg kitiltani a parlamentből?

Ideje lenne újítani. Ezek még 30 év múlva is az ország romjai fölött fognak veszekedni.
rokker33
@töky: Jól írod egy vita olcsóbb is lenne meg hatásosabb is mert nem hülye gyerek módjára papíron keresztül üzengetnek egymásnak hanem kiállnak egymással és ott eltudnák mondani az egymás véleményét közönség előtt csak ez a gyáva féreg törpe úgyse merne kiállni még egy iskolás ellen se vitázni mert tuti leoltaná mint a sz-rt Semijen Zsolt meg tündérmese Gyuri is csak hebegne habogna meg hazudna össze vissza !Sajnos ez fog menni 2014 ig a mi pénzünkön fog elmenni több 100 millió a kampányra meg a plakátra!
rokker33
@kerék: Ezeket az élősködőket még atombombával se tudod kirobbantani annyira ragaszkodnak a hatalomhoz amúgy megsúgom van megoldás állítólag ha nem érik el azt a bizonyos 5% támogatást kizárják a parlamentből ezeket a patkányokat csak mindig megvan bőven már az Szdsz kirepült az Lmp is megy vele együtt de eza két rabló pártnak valahogy mindig bőven megvan a megfelelő % csak azt nem értem hogy még ki a birka aki képes rájuk szavazni!
kerék
@rokker33: Tudom, de annyi öreg van nálunk akik csak ezeket ismerik, és csak ezekre szavaznak.
Akkor max megtiltani, hogy a 60 év felettiek szavazzanak. Vagy az 50 év felettiek.
A fiataloké a jövő, és nekem elegem van ebből a két nyomorult pártból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.