Az iskolai hittan oktatásban nem minden gyerek választhat saját vallása szerint hitoktatót, mert ahhoz egy osztályból legalább hét gyereknek kellene. Erre csak a katolikusoknak van esélyük – mondta Donáth László.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Az iskola a tanulás színtere,a templom a hittané ,az erkölcsre nevelés a családé !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
@bagira: Néhány pontban igaza van, mivel - ahogy értem - Ön sikeresen nevelt fel gyermekeket, akik felelősségteljes felnőttekké váltak. Ehhez szívből gratulálok! Sajnos nem minden családban ennyire tökéletes a gyermeknevelés, a szülői példák sem vonzóak a gyermekek számára, tehát egy alapvető értékrendet akár az iskolában is érdemes elsajátítani a tanulóknak. Erre szolgál az erkölcstan tantárgy, amit én jónak gondolok.
kamazuka
Láttam vallásos neveltetésben felnőtt gyerekeket.Aranyosak és egyben kissé degeneráltak is voltak.Szépen űltek a vasárnapi ebédnél még mormoltak imát s míg hűlt a leves.Tényleg olyan megható volt.
A kiccsákó megkérdezte aputól,hogy a neölj be hogyan fér bele a csirke nyakának elvágása,mert a tíz parancsolat nem tesz kitételt a csak ember szóra!
kedwes
Mert Magyarországon mindenkit megillet az egyenlő bánásmód követelménye. Ha nem fordulj az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz, de ne lepődj meg, ha kiröhögnek!
ga-bika
felháboriró,FELHÁBORITÓ,FELHÁBORITÓ!!!
Stephen Hawking
@lenhardtibolya: Darthon1 azért jár ide, hogy mocskolódjon, ezt már sokan észrevették. Nagyon ráér az ürge, talán nincs családja, egyedül tengeti szánalmas idejét... Vagy ha van valakije, akkor büszke lehet ilyen alakra, aki abban éli ki a hajlamait, hogy mindenkit ócsárol, lealáz.
Csizmás Kond
Ahogy látom gyerekek nektek a vallás megfeküdte a gyomrotokat, pedig illene annyit tudni, hogy a vallásoknak köszönhetjük, hogy ilyen szépre, sikeresre és okosra kifejlődtünk. Meg lehet nézni azokat az embereket törzseket, országokat ahol a vallás ismeretlen, még ma is sárral festik magukat, nincs civilizáció nincs semmi ami a fejlődésüket tanúsítaná.
A vallás a fejlődés része. El lehet határolódni tőle de megtagadni nem lehet, mert minden percünk, minden tettünk és minden mondatunk tartalmazza.
Aki mégis tagadja az ufó lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.