Filmet készített az MSZP - a párt véleményét tükrözően - az ország állapotáról és az Orbán-kormány hároméves tevékenységéről. A Magyarország ma című alkotást vasárnap mutatták be újságíróknak az egyik budapesti moziban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@Horizont: Ez tényleg szánalmas, hogy minden fidióta jobban tudja, hogy mit csinálna Bajnai hatalmon, mint Ő maga.
Ráadásul a fantazmagóriájukat tényként vezetik elő.

Viccesek, nem kicsit, nagyon is.:-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
massa
jó lenne tenni is valamit mert a semmittevésből az Orbán learatja a bankot is forradalom !
entero
Az mszp - nek kellett volna már régen takarodót fújnia saját magának.
entero
@mariabloghu: Mert feleslegesen erőlködnek itt még mindig. Tulajdonképpen az összes kis pártszerveződés semmit érő, mivel csak a széthúzás jellemzi mindet. Amikor már a milla is kijelenti, hogy nem társul Bajnaival, az ember csak mosolyog az egészen. A magyar nem olyan hülye nép, hogy bedőljön az ilyen külföldről támogatott megmozdulásoknak. 2014 = Fidesz.
keresztapa
@entero: Az MSZP soha sem fog takarodót fújnia magának, annál inkább fog fájdalmas vereséget okozni, a miniszterelnök jelölt személynek, akit a külföldi érdek kiszolgálása vezérel. Képessége az ország tönkretevéséig képes eljutni.
entero
@Horizont: Persze, hogy van létjogosultsága minden pártnak, csak nem arra, hogy választást nyerjenek. Többet tudok Bajnai majdani terveiről, mint sem gondolnád. Nem véletlenül írtam az imént amit írtam. Tudod, még azok is, akik Orbán ellen vannak, tisztában vannak azzal, hogy nyerni fognak 2014 - ben. Még ők is tudják, hogy az összes kis szerveződés csak egy szánalmas vergődés, ahol már egymást basztatják a felek. Mit gondolsz, az egyéni érdekek nem számítanak náluk mindennél jobban? Lesz így vagy 100 kicsike pártocska, meg marad az MSZP és a Fidesz, mint két nagyobb. Ők maradnak ketten egymás riválisai az idők végezetéig.
Dr.luigilongo60
@Horizont: Ez tényleg szánalmas, hogy minden fidióta jobban tudja, hogy mit csinálna Bajnai hatalmon, mint Ő maga.
Ráadásul a fantazmagóriájukat tényként vezetik elő.

Viccesek, nem kicsit, nagyon is.:-)))
dzurinda
@Horizont: "Néha döbbent csodálkozással olvaslak. Nem tudom eldönteni, hogy csak simán buta vagy-e a politikailag, vagy a gyűlöleted ennyire erős?"

Szerintem elvakult. Néha én is döbbenettel olvasom őt. Ilyenkor arra gondolok, hogy itt van ő, szemmel láthatólag nagyon intelligens ember, és ennyire elvakult (tényleg nincs jobb kifejezés ennél) a Fidesz irányába, mi lehet az átlagos vagy alacsony intelligenciájú emberekkel? Mennyire könnyű őket magába bolondítania bármelyik pártnak, ha egy ilyen intelligens ember ennyire szemellenzősen véd egy finoman fogalmazva is kétes döntéseket hozó pártot?
A Tündik bündije
@Horizont: Az úrinőség-beli méltóságodat ne engedd! Tanulj tőlem, mint igazi úrinőtől; ne dühöngj, de fend élesre a legyeződ szélét ;-)))
entero
@Horizont: Tudod, nem a két szép szemedért írom a hozzászólásaimat:-)) Az meg, hogy kicsivel többet tudok, mint te, az csakis a kapcsolataimnak köszönhető. Hidd el, annak örülnék, ha nem nekem lenne igazam Bajnaival kapcsolatosan, mert ha valami csoda folytán kormányra kerülne, akkor mindenki érezni fogja "áldásos" hatását. Ki jobban, ki kevésbé.
entero
@dzurinda: Bajnainak a tervei közt szerepel a vállalkozók, munkaadók terheinek növelése, miközben az szja - t két kulcsosra tenné. A két kulccsal nem is lenne baj, mert 400 ezerig 20 %, afeletti rész 30 % (már ha ez is igaz, ugye), de a kettő valahogy nálam nem egészen alkot egy egészet, mármint a terhek növelése, és az szja két kulcsossá tétele. Kisebb vállalkozások ennek eredményeként inkább szüntetnek meg majd munkahelyeket, mint teremtenének, és lesznek, akik elbocsájtanak, vagy csökkentik az emberek esetlegesen magasabb fizetését. Lehet erre mondani, hogy légből kapott pletyka, de én nem hiszem. A teljes valóságot persze csak akkor tudnánk meg, ha nyerne Bajnai, de ha megharagszol is érte, én nem akarom. A Fidesznek kellene módosítania az egy kulcsot két kulcsossá, az adójóváírást visszaállítani, és senkinek eszébe nem jutna, hogy ne rájuk szavazzon. Nem is értem, ezt miért nem lépik meg.
entero
@Dr.luigilongo60: Ismét Gyurcsány elvtársat olvashattuk!!:-)) Mondjuk ebben igazad van, Bajnainak fogalma nincs, mit is csinálna, azt az egyet leszámítva, hogy vinné, amit még lehet.
Dr.luigilongo60
@entero: Szánalmas és együgyü vagy, mint mindig és túl sokat fantáziálsz.:-)))
dzurinda
@entero: "Bajnainak a tervei közt szerepel a vállalkozók, munkaadók terheinek növelése"

Ezt honnan szedted? Ilyet nem nyilatkoztak/írtak sehol.

"A teljes valóságot persze csak akkor tudnánk meg, ha nyerne Bajnai, de ha megharagszol is érte, én nem akarom."

Tiszteletben tartom ezt a véleményed, de én meg nagyon is szeretném, ha nyerne (abban az esetben, ha nem lesz összeborulás az MSZP-vel).

"A Fidesznek kellene módosítania az egy kulcsot két kulcsossá, az adójóváírást visszaállítani, és senkinek eszébe nem jutna, hogy ne rájuk szavazzon."

Húha, ez elég erős mondat :) Nekem konkrétan semmi bajom nincsen az egykulcsossal, azzal van bajom, hogy az ott keletkező lyukat adóemelésekkel tömték be, ami miatt leállt a gazdaság. Ez egy olyan egyszerű összefüggés, hogyhogy nem látod be?
Én nem az egykulcsos és az adójóváírás eltörlése miatt nem szavazok a Fideszre jövőre, hanem a manyup-pénzek államosítása miatt, a nepotizmus miatt, az állandó ellenségkép-keresés miatt, az állandó "szabadságharc" miatt, a közbeszéd teljes lebutítása miatt, az ország kettészakítása miatt, a gazdaság leállítása miatt, amiatt, hogy a beruházási ráta hatalmasat esett 2010 óta, amiatt, hogy a versenyszférában kevesebben dolgoznak, mint 2010 óta, amiatt, hogy ezt a sok silány mutatót "tündérmeseként" próbálják lenyomni a torkomon. A sort még bőven lehetne folytatni. Komolyan azt gondolod, hogy az embereknek csak az egykulcsos a bajuk?

"Kisebb vállalkozások ennek eredményeként inkább szüntetnek meg majd munkahelyeket, mint teremtenének, és lesznek, akik elbocsájtanak, vagy csökkentik az emberek esetlegesen magasabb fizetését."

Szóval amikor Bajnairól van szó, akkor belátod, hogy egy SZJA-emelésnek munkahelyvesztő hatása lesz, de nem látod be, hogy a 2010 óta bevezetett intézkedések között sok olyan volt, amelynek munkahelyvesztő hatása volt (pl. a minimálbér járulékainak másfélszeresére emelése, ágazati különadók, stb.
dzurinda
@entero: "Mondjuk ebben igazad van, Bajnainak fogalma nincs, mit is csinálna, azt az egyet leszámítva, hogy vinné, amit még lehet."

Na erről beszélek, amikor azt írom, hogy elvakult vagy. Komolyan csak ilyen minőségű hozzászólásra telik? Semmi érv, csak egy idevetett, bugyuta félmondat. Esetleg olvashatnád néha a Haza és Haladás írásait, lehet, hogy rögtön más lenne a véleményed arról, hogy "fogalma sincs, mit csinálna".
miazavalami
@entero: 15 25 - re. A magyar nem olyan hülye nép , hogy bedőljön... Hülye vagy te hogy még mindig bedőlsz Orbánnak!
Csak azért mert más valaki véleménye ne merd lehülyézni!!!
rokker33
@entero: "Kisebb vállalkozások ennek eredményeként inkább szüntetnek meg majd munkahelyeket, mint teremtenének, és lesznek, akik elbocsájtanak, vagy csökkentik az emberek esetlegesen magasabb fizetését. "

Persze mert most nem ez van!Egyre több munkahely szűnik meg sok az elbocsájtás fizetés csökkentés ami részben a Fidesznek is köszönhető és egyre kevesebben kezdenek bele vállalkozásba mint 2010 előtt vagy te ennek örülsz hogy az állítólag jól működő céged/amit nem nagyon tudok elhinni/ kevesebb lett a vetélytárs és a Fidesznek köszönhetően több pénz folyik be mint a szocik idején???Mert ha ez van akkor te se vagy különb mint ez a gyökér FideSS téged is csak a pénz érdekel az hogy több millióan nyomorognak az téged nem érdekel csak fújod itt a hülyeségedet hogy te mindenkiről tudsz mindent még Bajnairól is (hahaha) meg a kapcsolataid (hahaha) hogy a Fidesz az milyen jó de csak kinevetteted magad!Egy kicsit több komolyságot és kevesebb hazudozást mert egy gyárigazgatónak nem illik füllenteni főleg nem ilyen nagyokat :D
entero
@rokker33: Nem fogok én már lassan foglalkozni ezzel az egésszel, felőlem szavazzátok meg Bajnait, utána majd kiderül, kinek volt igaza. A vetélytársaknak ehhez semmi köze, mivel nem is volt soha, ez másról szól.
entero
@Dr.luigilongo60: Szánalmas inkább te vagy, de nincs jelentősége. Gondolom, neked semmivel nem lesz nagyobb kereseted, ha leváltanák a Fideszt. Akkor meg miért ez a nagy gyűlölködés a részedről? A kedvencem az volt legutóbb, amikor két részeg a piacon szidta a Fideszt nagy hanggal, előttük már nem tudom hány üveg sör (reggel 6 óra!!!). Bravó, ez is a Fidesz hibája biztosan, nekik majd megváltozik az életük, ha Bajnai lesz. Habár lehet, hogy visszahozza az egy évig járó segélyt, a megélhetési bűnözést, ki tudja...
entero
@dzurinda: Az a te bajod, hogy csak annak hiszel állandóan, amit olvasol. Tapasztalatod mennyi van gazdasági fronton?
kukac50
Orbánnak hamarosan útilaput kötünk a talpára, ha Varga is abba az irányba tart amerre Matolcsy,akkor hamarosan fellázad a Nép.
entero
@dzurinda: Az egy kulccsal nekem sincsen semmi bajom, de állítólag az ütött rést az államháztartásban, az miatt csökkentek a bérek, te nem olvasod ezt majdnem minden második kommentben? Az egy kulcs a gazdagoknak kedvez kizárólag, ez olvasható úton útfélen. Akkor vissza kell állítani a két kulcsos rendszert, hátha megnyugodnak a kedélyek.
entero
@dzurinda: Van 3 ember, akik néha ki tudnak hozni a sodromból, olyankor el szoktam magam néha ragadtatni...:-)))
entero
@miazavalami: Hűha, meg lettem fenyegetve!! Neked mindent magadra kell venned? Nem ez az első már.
dzurinda
@entero: Ne haragudj, de a 21:56-os hozzászólásodat olvasva erősen kételkedem benne, hogy érted a költségvetés egyes tételeit, meg úgy általában a gazdaság működését. És most ne gyere azzal, hogy a gyáradat jól vezeted, nem az üzleti életről beszélek, hanem a gazdaságról.

"az miatt csökkentek a bérek, te nem olvasod ezt majdnem minden második kommentben"

Hol a jó édes úristenben írtam ilyet??? Nem ezt írtam sehol sem, hanem azt írtam MINDENHOL, érted, MINDENHOL, hogy a keletkezett lyukat adóemelésekkel tömték be, és emiatt leállt a gazdaság. Az adóemelések voltak például a bankadó, a tranzakciós adó, többek között. Emiatt nem csökkentek a bérek, hanem a vállalati hitelezés, a beruházások álltak le, amik következtében nincsenek új munkahelyek. Könyörgöm, ezt már vagy tízszer leírtam, te meg itt a bérekről hadoválsz!
miazavalami
@entero: Már miért ne venném magamra!! Sose voltam fidszes, és Bajnaiban látok némi fantáziát..., de ezért sose mondtam olyat hogy hülye aki a fideszre szavaz. Bár ebben van némi igazság...
entero
@dzurinda: Nem azt írtam, hogy kommentedben, hanem hogy kommentben. Van némi különbség. Viszont a lyukak valamitől keletkeztek, különben nem kellene betömni (most esetleg kétértelmű voltam?):-))
entero
@miazavalami: Akkor maradjunk ennyiben. Vállalom, hogy egy megrögzött, hülye Fideszes vagyok. Így rendben?
dzurinda
@entero: Hoppá, ezt benéztem, elnézést, a 22:03-as kommentemet vedd tárgytalannak kérlek!
Este van, nem megy az értő olvasás, elmegyek aludni :)
Pisti271
Matolcsy még búcsúzóul benyújtott a parlamentnek egy adómódosító,
salátatörvény csomagot. Nem adóemelést, módosítást. Az ilyen kiszámíthatatlanságot útálják a befektetők, e miatt kerülnek széles ívben bennünket.
Ezzel a gazdaságpolitikával oly mértékben játszották el Orbánék a bizalmat, hogy ha ők maradnak az egyenlő az ország tartós lemaradásával. Az elvesztegetett bizalmat nagyon nehéz visszaszerezni, egy új csapatnak sokkal könnyebb dolga van ilyen téren.
Bajnai adókódex tervezete azt mondja, év közben nincs változtatás és minden adóváltoztatást legalább két hónappal az életbelépés előtt az érintettek tudomására kell hozni. Így lehet bizalmat építeni.
adrenalink
@entero: tegnap 21:56-ra Imádott főnöködnek esze ágában sincs visszaállítani a 2 kulcsos SZJA-t, sőt, hosszabb távon le akarja vinni 10 % alá! Erről még nem tájékoztatott?
bakegya
@Dr.luigilongo60: ne csodálkozz,ezek a "megmondó" emberek mindig is kellékei voltak a diktatórikus vezérek puha diktatúrájának.
silber13
@entero: 20:43 : Vinné, amit még lehet? Hát Orbánék után szinte semmi nem marad...!
massa
Most is késő hogy takarodjon Ceausesku2
marlin
Ki az, aki még komomolyan veszi ennek a szánalmas pártidiótának a betanult dumáit??
Azt mondaj, hogy kicsivel többet tud, mint Horizont!!
Hát vajon milyen diplomája lehet, ami többet ér, mint egy jogászé?? Talán, ha megvan még neki a foxi-maxi bizonyítványa?? Vagy valamilyen semjéni semijen??
Szerintem ez még azt se tudja, hogy hogyan kell a Viktorra szavazni!!
Dr.luigilongo60
@entero: "Gondolom, neked semmivel nem lesz nagyobb kereseted, ha leváltanák a Fideszt. Akkor meg miért ez a nagy gyűlölködés a részedről? "

Ez a fenti szösszenet sokmindent elárul politikai rövidlátásodról, melyet csupán az anyagiak mozgatnak és semmi más az ég világon.
marlin
@Dr.luigilongo60: Ha lecsukják a csüngőhasú pávatáncost barátját(?)
a zsákmányszerzőinek is beszűkülnek a lehetőségei!!
SCC Company, L.L.C. pedig az "üzletért"' és nem egy " egy megrögzött, hülye Fideszes"-ért hozta ide a tőkét!!
kengyefuto
@dzurinda: Az ország 85%-a szeretné!!De az enteró-nak persze nem smakkolna!!Bár e4lkotyogta már itt,hogy neki különösebb gondot nem okozna,mert kivinné az állítólagos vállalkozását külföldre!! És persze ott adózna,ide pedig csak költekezni járna. Na,ez ám a cinikus,felfuvalkodott burzsuj eszme!!
kengyefuto
@entero: Visszanyal a fagyi?? Fordul a trend?? Már éppen ideje van!!Minden normális ember tudta már régóta,hogy a gátlástalan Gyurcsányozás, libajnaizás,komcsizás,pofátlan rágalmazás,előbb utóbb vissza üt! Hát itt is van és ez csak szaporodni fog!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.