Egyre kevésbé sikeres a Torkos Csütörtök akció: idén mintegy 130 ezer vendég torkoskodott 839 hazai étteremben. Tavaly mintegy 160 ezren voltak ezernél is több hazai étteremben, 2010-ben pedi...

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagira
Alighanem már csak azok maradtak akik a hét többi napján is ott ebédelnek/vacsoráznak. A csütörtök amúgy is hét közben van. Aki 3-4 műszakban gályázik örül ha pihenhet kicsit, miután elvégezte a házimunkát, de nem is nagyon telik rá X számú gyerekkel családdal. Aki munkanélküli, és tengernyi a szabad ideje, annak meg pénze nincs rá. Aki pedig irodás müszakba jár, annak szintén nincs ideje, és legtöbbjük szintén keveset keres. Akár honnak közelítek, mindig ahhoz a fránya pénzhez lyukadok ki.
bakegya
@bagira: mindenhol mindenki már csak a betevővel van elfoglalva.A kocsmakultúrán kívül csak a parlamentben ücsörgőknek megy jobban,meg a nyomorgó sportolóknak, celebeknek..a többi az ürhulladék a vidám orbánbarakban.
kamazuka
@bagira: Ha van 300 ezer ft-os fizud akkor oké a világ.
Ha nincs,mész a levesbe.
A levesből kiáltok!
bagira
@kamazuka: Ez a leves jut nekünk a torkos csütörtökből. Fuldoklunk is benne rendesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.