Ha a magyar parlament elfogadja az alaptörvény módosítására beterjesztett javaslatcsomagot, akkor meg kell vonni Magyarország uniós szavazati jogát és fel kell függeszteni a EU-s támogatások kifizetését...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Magyarország Alaptörvénye, 2013-as módosított kiadás:

1 §: Az lesz, amit orbán miniszterelnök (akadályoztatása esetén kövér, vagy matolcsy) akar és/vagy szeretne, utal rá, vagy neki simán csak úgy jó. Egyébként csend minden bumburnyáknak, oké?

2 §: Amennyiben ez mégsem teljesülne, úgy az első paragrafus lép életbe.

Aláírás, dátum.

mostmegmondjuk.blog.hu/2013/03/05/villamhir_9_0_magyarorszag_alaptorvenye_mar_sms-ben_is#comment-form
silber13
@nyanya001: Az viszont őt nem érdekli, lexarja az országot.. És nyahyuska, cinikusan mondva : ego sum via, veritas end vita... O
Persze fityiszesen. , Mindezt Victorinus szájába adva, mert ő mondta, mondja, és ugatni fogja: " EGO sum...,,,, mnden más le van szarva, a lényeg az első szón van : az EGO, az "én" szón ,az én okosságomon bölcsességemen, csalhatatlanságomon az ÉN Orbanisztikumon, ti bunkókl!!!
kerék
Van egy olyan érzésem, hogy a kis zsírmalackát nem fogja érdekelni a fenyegetés...
kengyefuto
De hol sunnyog enteró??Úgy látszik az újabb fideszes ciki ráadta a nyúlcipőt!!!Épp olyan,mint a STOP.hu-n a fidesszbírkák. Azok is,ha leb@sszák a vezérüket az EU-ban, rögtön eltünnek az oldalról! Persze mindenki tudja,hogy ukázra vannak berendelve a Lendvaiba. Csak nem entero is??
kengyefuto
@bundi: Kitalálják!!Ez a banda profi az ilyesmiben!!Hajajj!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.