Néhány tucat tüntető hatolt be a Fidesz budapesti, Lendvay utcai székházának udvarára csütörtök délelőtt. Az alaptörvény negyedik módosítása ellen tiltakoznak, és addig akarnak maradni, amíg a „gyalázatos módosítást” vissza nem vonják. A Fidesz szerint az „agresszió nem elfogadható eszköz a viták rendezésére”. Csütörtök délután folytatódott a demonstráció, de békemenetes aktivisták is megjelentek, akik azt kiabálták a civileknek, hogy „takarodjatok dolgozni!” Késő délután több száz ember lehet a helyszínen, volt zsidózás és b…zás is.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Tipikus fideszes reakció, igazán "békés".
Ha ez a békemenet, akkor a nácik voltak az első békemenetesek a történelemben.
bagira
@kerék: Ennyire telik nekik. Ha nincsenek érvek, jön a szitkozódás, mint ahogy az agresszív ember is érvek fogytán verekszik.
coni
Március 15-én nem kell berugn

Március 15-én a tömeg meg fogja védeni ezeket a fiatalokat a fidesz rendőreitől és cöfföseitől. Meg a sósavas bácsitól is.
nehogymá
ja,barna ingben kezdték,civilként ,de jöttek a fekete ingesek akik "lecserélték" öket
marlin
A Kossuth téri hugyosok "reinkarnációja" ez a bencsikes-bayeres-cseresznyés CÖF-cöf menet!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.