A Fidesz-székház elfoglalásakor a székházat védő, emberölésért korábban tíz év börtönt letöltő Sz. Ferenc a Facebookon azt írta: a Fidesz elkötelezett híveként erkölcsi kötelezettségemnek tartotta, hogy pártját "ebben a nehéz helyzetben is támogassa", senki nem bízta meg a "biztonsági őr" feladattal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ennyi év priusszal jobb lett volna ha nem tolja oda a pofáját
egy gyilkos !
mariaberta
Óh. Amit olvastam Rólad, arra késztet, megkérdezzem Neked van erkölcsi kötelességed???
turul72
Akkor ez fekete foglalkoztatás. Ha a szüreten be kell jelenten a szomszédot,hátjön segiteni, akkor az ilyen alak se segítsen csak úgy.
nehogymá
gyorsabb volt mint a demonstrálók.ezek milyen éberek
csegala
Gondolom, ezt mindenki be is fogja szopni. A fajtátoknak még a kérdése sem igaz.
human
Beállhat Habony Árpád után a sorba. Egyenlőre úgy néz ki, hogy elég sok erkölcstelen söpredék támogatja a FIDESZ-KDNP munkáját. Ügyes manipulációval sikerült birkanyájat is termelniük maguknak, hogy kirakhassák a kirakatba a hitelesség kedvéért. Vajon tudják a birkák, hogy az út végén a nyírás után a vágóhíd következik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.