A Fidesz-székház elfoglalásakor a székházat védő, emberölésért korábban tíz év börtönt letöltő Sz. Ferenc a Facebookon azt írta: a Fidesz elkötelezett híveként erkölcsi kötelezettségemnek tartotta, hogy pártját "ebben a nehéz helyzetben is támogassa", senki nem bízta meg a "biztonsági őr" feladattal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Óh. Amit olvastam Rólad, arra késztet, megkérdezzem Neked van erkölcsi kötelességed???
turul72
Akkor ez fekete foglalkoztatás. Ha a szüreten be kell jelenten a szomszédot,hátjön segiteni, akkor az ilyen alak se segítsen csak úgy.
nehogymá
gyorsabb volt mint a demonstrálók.ezek milyen éberek
csegala
Gondolom, ezt mindenki be is fogja szopni. A fajtátoknak még a kérdése sem igaz.
human
Beállhat Habony Árpád után a sorba. Egyenlőre úgy néz ki, hogy elég sok erkölcstelen söpredék támogatja a FIDESZ-KDNP munkáját. Ügyes manipulációval sikerült birkanyájat is termelniük maguknak, hogy kirakhassák a kirakatba a hitelesség kedvéért. Vajon tudják a birkák, hogy az út végén a nyírás után a vágóhíd következik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.