A tegnapi tüntetésről mindenkinek meg van a véleménye. Nyilván ez az ember pártállásától is nagyban függ. Én most politikai állásfoglalás nélkül szeretnék nyilatkozni, mert bár mostanában ez nem divat, nem kell mindenhová odaírni, hogy ez vagy az a párt mennyire szar.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Igazuk van a tüntetőknek, az alkotmány nem játék!
Most akarják törvénybe hozni,hogy betegek otthonában bent lakásos iskolákban kollégiumokban Idősek napközi otthonában pszichiátriai otthonokban történtekről a médiának nem szabad nyilatkozni,csak miniszteri engedéllyel!
Ha bántják a lakókat, rossz a gondozás kevés a kaja vagy megverik,arról nem beszélhet sem a dolgozó sem a beteg sem a hozzátartozó.
Emberek jogait veszik el ezzel a Hírzárlattal!
Demokráciában ilyen nem fordulhat elő.
Csak a Fasiszta diktatúrában ami most Magyarországon uralkodik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@csegala: Tudtommal az alaptörvény nem változik hanem kibővül vagy módosul...és az nem ugyanaz mint amit te mondasz...de ez most hogy jön ide ?
csegala
Miért, ha valami módosul, vagy bővül az nem változás? Csakhogy kérdezted, hogy mi ebben az érthetetlen. Nekem az egész az, de bevallom, hogy igen alacsony a Fideszes IQ-m.
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Hát elég sok értelmes embert ismerek a jobboldalon is akik most szégyenkeznek rendesen. Ég az arcuk.
Hát a szovjet alkotmány sem volt jobb semmivel de ez a tákolmány sem mert azt mondta a fényességes hogy gránitba lesz vésve, ehhez képest csak a foltozgatás megy úgyhogy ez a tákolmány is megy majd oda ahova való, a ganédombra.
coyote3
Nehéz azt megemészteni, hogy eleddig békés és az orruknál fogva vezetett és többször átvágott fiatalok felemelték a szavukat a diktatúra ellen ...
Csizmás Kond
@csegala: Változásnak változás de nem alapi.
...amúgy IQ csak egy van...általános...mert a részleges csak célzott felhasználásra jó.
Január
@Csizmás Kond: Sőt már akkor is politizálsz, pl. ha csak azt mondod, hogy drága a cukor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.