Riadóláncot szervez a Fidesz, hogy megvédjék a pártirodákat az esetleges újabb támadásoktól. A Klubrádió birtokába került Kubatov Gábor pártigazgató levele, amelyben olyan önkéntes párttagok jelentkezését várja, akik szükség esetén akár 1 órán belül a helyszínekre tudnak menni. A Fideszes vezetés a levél alapján meg van győződve arról, hogy a Lendvay utcai központot megszálló civilek az Együtt 2014 –hez kötődnek, noha ezt az ellenzéki párt többször is cáfolta. A kormánypártiak szerint fel kell készülniük az újabb utcai provokációkra, esetleges hídfoglalásokra vagy be nem jelentett tüntetésekre, és mindenképpen biztosítaniuk kell a székházaik védelmét.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Mert az ellenfél annyira de annyira agresszív ! :))
Dr.luigilongo60
@profon: Kizárólag Savas Kurva Anyátokat Jenő bácsi a békés és természetesen társai, a többi mind agresszív.:-)))
tűzróka1939
kubatov levél ellenére is cáfolja(hazudik) a rovott múltú egyén, hogy ő önként az úttörő indulót dalolva ment a csatába . Miért néz engem hülyének egy senki !!
A Tündik bündije
Tegnap kiflibarbi még azért verte magát, mert a baloldal arcátlan módon civileket mozgósít politikai célokra. Akkor ez most mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.