Valami furcsa oknál fogva a Fidesz nem sérelmezte azt, hogy Szőke Feri és társai jogszerűtlenül behatoltak a magánterületükre, ezt csak azokkal szemben kifogásolták, akik emberi jogaikra kívánták felhívni az egykori liberális párt figyelmét Ez a szervezett bűnözői csoport magyar, szlovák, ukrán és orosz bérgyilkosokkal volt tele. A maffia különböző szintjein szolgáltak a 2-es szektor vezető személyiségei és tagjai. Ezek közé tartozott Szabó Ferenc, akit Szőke Feriként ismernek, és aki az alvilág egyik pénzváltójának, az „Olasz Misi” néven ismert bűnözőnek a meggyilkolásában való részvételért ült tíz évet. Azért, hogy érzékeltessük ennek a társaságnak a szellemiségét, felidézzük, hogyan ölték meg „Olasz Misit”: a három elkövető egyike hasba lőtte, utána egy erdőbe vitték, zsákot húztak a fejére, majd kétszer fejbe lőtték. Ebben a gyilkosságban való részvételért ítélték 14 évre Szőke Ferit, aki ebből le is ült tíz évet. Ez az ember védi a Fideszt az alkotmányos jogokért tüntetőkkel...

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Ki gondolta volna, hogy Orbán Viktor valaha erre a szintre süllyed? Gyilkosok és rablók kapitánya, alvilági csőcselékre támaszkodik az emberi jogokat követelő fiatalokkal szemben a Hősök tere egykori szónoka. Mondhatnánk, hogy maffiával és bűnözőkkel szövetkezik Magyarországa kormánya saját népe ellen. De szó nincs erről. A maffia nem kívül van, hanem belül. Ez a párt maga. Szőke Feri a saját pártját megy megvédeni. A pártigazgató a bűnözők társa."

Viktorom, csak gratulálni tudok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Amikor a politika összefonódik az alvilággal,maffával, egyházzal, abból sosem származik semmi jó és az Isten mentsen meg minket ezektől az emberektől !
adsl70
amikor a valóság köszöni nem kéri a fellépést .. :O
Sede
A fő hiányosság: még mindig nem kerültek elő a szívlapátok...
Még mindig tűr, bírkáskodik a magyar nép...
Ennek pedig ilyen eredményei vannak. És még van/lesz aljább is...
moszkvatér
@adsl70: valóság ? melyik része ? honnan tudod ? te is benne voltál ?
miazavalami
@kengyefuto: Jéééé! Megvagy! Úgy aggódtam... :-)
GeoCravker
A parlament plenáris ülése igazolja a cikket...
Maga Rogán és Harrach erősítette meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.