Valami furcsa oknál fogva a Fidesz nem sérelmezte azt, hogy Szőke Feri és társai jogszerűtlenül behatoltak a magánterületükre, ezt csak azokkal szemben kifogásolták, akik emberi jogaikra kívánták felhívni az egykori liberális párt figyelmét Ez a szervezett bűnözői csoport magyar, szlovák, ukrán és orosz bérgyilkosokkal volt tele. A maffia különböző szintjein szolgáltak a 2-es szektor vezető személyiségei és tagjai. Ezek közé tartozott Szabó Ferenc, akit Szőke Feriként ismernek, és aki az alvilág egyik pénzváltójának, az „Olasz Misi” néven ismert bűnözőnek a meggyilkolásában való részvételért ült tíz évet. Azért, hogy érzékeltessük ennek a társaságnak a szellemiségét, felidézzük, hogyan ölték meg „Olasz Misit”: a három elkövető egyike hasba lőtte, utána egy erdőbe vitték, zsákot húztak a fejére, majd kétszer fejbe lőtték. Ebben a gyilkosságban való részvételért ítélték 14 évre Szőke Ferit, aki ebből le is ült tíz évet. Ez az ember védi a Fideszt az alkotmányos jogokért tüntetőkkel...

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Ki gondolta volna, hogy Orbán Viktor valaha erre a szintre süllyed? Gyilkosok és rablók kapitánya, alvilági csőcselékre támaszkodik az emberi jogokat követelő fiatalokkal szemben a Hősök tere egykori szónoka. Mondhatnánk, hogy maffiával és bűnözőkkel szövetkezik Magyarországa kormánya saját népe ellen. De szó nincs erről. A maffia nem kívül van, hanem belül. Ez a párt maga. Szőke Feri a saját pártját megy megvédeni. A pártigazgató a bűnözők társa."

Viktorom, csak gratulálni tudok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Szomorú és tragikus, ha csak a tizede is igaz (:
DR Eric CARTMEN
Ha igaz, amit Szőke Feri mond, hogy őket senki nem hívta a Fidesz székház védelmére, és semmilyen hivatalos minőségben nem voltak jelen, akkor a Fidesz-székház udvarára nemcsak az alkotmányos rendért tüntetők hatoltak be jogszerűtlenül, hanem Szőke Feri és társai is. Azzal a különbséggel, hogy az alkotmányos rendért tüntetők valóban békések voltak, Szőke Feri és társai viszont fizikailag inzultáltak másokat, és gátolták őket a szabadságukban. Valami furcsa oknál fogva a Fidesz nem sérelmezte azt, hogy Szőke Feri és társai jogszerűtlenül behatoltak a magánterületükre, ezt csak azokkal szemben kifogásolták, akik emberi jogaikra kívánták felhívni az egykori liberális párt figyelmét. Bűnözőkkel nincs problémájuk, csak jogvédőkkel. Ha úgy teszünk, mintha komolyan vennénk Selmeczi Gabriella cinikus süteményes gesztusát, akkor Szőke Feri és társai azokat inzultálták, akiket a párt süteménnyel akart megvendégelni. Mi az oka, hogy ezt a Fidesz nem kifogásolja?
A Tündik bündije
"A 2-es szektor egyik központja a Simon söröző volt. Ebből a díszes társaságból jön Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója. A 2-es szektor maffiája az oroszok módszereit követte, és a különböző funkciók szerint rétegződött. Voltak verőlegényei, gyilkosai, kábítószerterjesztői és üzletemberei, sőt „értelmisége” is. Ez utóbbiak közé tartozott Kubatov Gábor, aki középiskolát végzett ugyan, de felsőfokú oktatási intézmények hallgatója is volt. Hypóshoz és Szőke Feriékhez képest magasan kvalifikált értelmiséginek számított. Kubatov nem tagadja, hogy a 2-es szektor tagja volt, jó viszonyt ápolt velük."
A Tündik bündije
"Ki gondolta volna, hogy Orbán Viktor valaha erre a szintre süllyed? Gyilkosok és rablók kapitánya, alvilági csőcselékre támaszkodik az emberi jogokat követelő fiatalokkal szemben a Hősök tere egykori szónoka. Mondhatnánk, hogy maffiával és bűnözőkkel szövetkezik Magyarországa kormánya saját népe ellen. De szó nincs erről. A maffia nem kívül van, hanem belül. Ez a párt maga. Szőke Feri a saját pártját megy megvédeni. A pártigazgató a bűnözők társa."

Viktorom, csak gratulálni tudok...
miazavalami
@A Tündik bündije: Én! Mindig tudtam!!! :-)
miazavalami
@A Tündik bündije: Ki gondolta volna , hogy valaha Orbán Viktor erre a szintre süllyed?
Te kérdezted...
soljanka
@miazavalami: nem süllyedt az sehova - eleve mélyről indult.
miazavalami
@soljanka: Hiába mélyről indult , neki sikerült maga alá süllyedni!
Pálinkafőző Rézüst
Fideszes elvtársak, van még lejjebb??? De komolyan kérdezem...valamelyikőtök??? ...érdemi, a cikkre válasz???
human
Aggódhattok. Lesz itt még lejjebb is.
human
Ha Orbán Viktor valutapár lenne, shortolnám :)
soljanka
@Pálinkafőző Rézüst: az elvtársak most azt kutatják, hogy Bajnai és Gyurcsány, illetve embereik milyen drukkerek :)
coni
Március 15-én sokan kell legyünk, mert nagyon sok lesz szőkeferiből is.

Remélem Selmeczi sok sütivel készül.
Pálinkafőző Rézüst
@soljanka: na most mondok valami komolyat a cikkre: [törölve.]
Jobb ez így...:))))))
soljanka
@coni: hát igen, a 2-es szektor ma már edzett (:
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: Mondjad komolytalanul , hátha nem törlik!
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: Akkor mutogasd el... :-)
Pálinkafőző Rézüst
@miazavalami: nem, itthagylak ennek a szerencsétlen hazug képzelgőnek, látom már megint próbál vezérmarha lenni. Sok szerencsét, megyek pókerezni.
Jó éjszakát!
moszkvatér
a B-közép " 2-es szektor" soha nem az atomfizikusokból volt feltöltve .
A Tündik bündije
@miazavalami: Jaj, én azt a cikkből idéztem.
De azért igazad van.
A Tündik bündije
@miazavalami: Úgy látom, te is ilyen állandó éjjeli bagoly vagy :-)
miazavalami
@A Tündik bündije: Dehogy! Most be vagyok tojva. Holnap megyek vissza ellenőrzésre. Nem tudok aludni... :-(
A Tündik bündije
@miazavalami: Juj! Hát, ha ez számít, drukkolok.
miazavalami
@A Tündik bündije: Számít! :-) Kösz.
A Tündik bündije
@miazavalami: Akkor jó :-)
Én viszont elteszem magam holnapra, mert ha nem alszom végig a nyolc órámat, akkor morcos leszek, plusz a szépségemnek is árt. Szia!
miazavalami
@A Tündik bündije: Arra vigyázz! Jó éjt.
kengyefuto
@A Tündik bündije: Amilyen a diri,olyan a suli!!
coyote3
Beléphetett, mert neki állandó belépője van :)
kengyefuto
@A Tündik bündije: Nem csak a társa,de bevallottan a haverja!!
kengyefuto
@Pálinkafőző Rézüst: Választ hiába vársz! Értelmeset legalább is!! De rád fognak mászni! Leszel te még a lilaködös szemükben: "mocskos komcsi","buzi", " nyugger", "panelproli" és a fidesz szókincsét ékesítő, minden egyéb penetráns megnevezés!
kengyefuto
@coni: "Mivel a fiatalok visszautasították a saját két kezemmel ??sűtött?? nápolyimat és lekváros linzeremet,ezért ezek után csak saját kezűleg lopott kiflicsücsökkel szolgálhatok!!"
Sede
Lesznek itt még cifrább dolgok is a következő egy évben.
Jobb, ha mindenki erősíti a gyomrát...
Ez még nem a legalja...
moszkvatér
Ezt a cikket át kéne küldeni a vajnának ! Spielberg rendezné ! a die hard 5 forgatókönyve elmehet a p__csába ehhez képest . Nemzetközi maffia ,ruszkik ,olajszőkités ,gyilkosság ,
vezérszurkolók ,zsarolás ,védelmi pénz , fogadási csalások , kábítószer a büfében :-)) a jaffa mellé :-)) hyppos -denny de vito
szőke feri -sylvester stallone , kubatov -bruce willis , ruszki bérgyilkosok - gangszta és haverjai :-)) gyémánt ügy . ez legalább 8 oszkár :-)))
moszkvatér
ez az 1 film annyi bevételt hozna hogy ki lehetne belőle fizetni Magyarország teljes államadósságát .
honeykiss
Amikor a politika összefonódik az alvilággal,maffával, egyházzal, abból sosem származik semmi jó és az Isten mentsen meg minket ezektől az emberektől !
adsl70
amikor a valóság köszöni nem kéri a fellépést .. :O
Sede
A fő hiányosság: még mindig nem kerültek elő a szívlapátok...
Még mindig tűr, bírkáskodik a magyar nép...
Ennek pedig ilyen eredményei vannak. És még van/lesz aljább is...
moszkvatér
@adsl70: valóság ? melyik része ? honnan tudod ? te is benne voltál ?
miazavalami
@kengyefuto: Jéééé! Megvagy! Úgy aggódtam... :-)
GeoCravker
A parlament plenáris ülése igazolja a cikket...
Maga Rogán és Harrach erősítette meg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.