Aláírásgyűjtést indít a Fidesz, hogy támogatást kérjen a családoktól a rezsicsökkentési program megvédéséhez - közölte a párt hétfői elnökségi ülése után Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke és Rogán Antal frakcióvezető.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Arról gyűjtsenek aláírásokat a rohadékok hogy mennyi jövedelmet visz el az infláció, a 27% os ÁFA , a 303 forintos euro, meg az a sok adó amit a lakosságra hárítottak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Emeljék meg az 50 ezer forint alatti juttatásokat,az igazságosabb lenne, mint a milliókat kereső képviselőknek csökkenteni a rezsit..
jozsiami
Ez a kormány ujjból bebizonyította,hogy hülyének néz mindenkit .Azt akarja a Magyarokkal aláíratni,hogy a számlánk növekedjen ,mert eddig még minden amit őszerinte az emberek érdekében határozott az mindig az emberek zsebéből vette ki a pénzt,Nekünk mindig csak a fizetés maradt meg .Ez a valaki nekünk csak rosszat tet.
coni
@jozsiami: Valóban hatalmas, megfizethetetlen áremelkedést generál a rezsi csökkentés, főleg, hogy a kormány szándékosan inflálja a Forintot ami még 263 volt az Euróhoz képest mielőtt Matolcsy megjelent, most pedig 300 felett van.

Ha az emberek aláírják a rezsicsökkentést nagyon nehéz anyagi helyzetbe/még nehezebbe kerülnek.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Az üzemanyagok adótartalmáról, a 27%-os áfáról mikor indítanak aláírásgyűjtést??
Hellcat
Kubatov Lista
A fenti dokumentum frissítése lehetséges? Folytatja?
Frissítés: 1%...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.