Gulyás Gergely szerint Sólyom László tévedett, amikor kritizálta a negyedik alaptörvény-módosítást. A Fidesz szakpolitikusa arról is beszélt, vajon miért a rezsicsökkentésről és nem az alaptörvény ma elfogadandó módosításáról tartott napirend előtti beszédet Orbán Viktor.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
A magyar embert az alaptörvény megsemmisíti, tönkre teszi a demokratikus választást, a rezsi pedig annak jön jól, aki lényegesen többet fogyaszt, mert akinek nincs pénze, spórol a gázzal, villannyal. Vagy nem is használ.
manocska1
hát ez a baj ha így gondolja a,hogy mi így gondoljuk,nagyon de nagyon téved,azt nem értem ha annyira biztosak benne hogy a zemberek is azt akarják amit Ők csinálnak pl. az alaptörvénnyel akkor miért nem lehetett népszavazásra bocsájtani???!!! na vajon miért???!!!
Yeromos
Nekik olyan álompolgárokra van szükségük aki nem foglalkoznak olyan apróságokkal mint alkotmány, jogállam, demokrácia viszont nagyon örülnek, tapsolnak esetleg a farkukat csóválják néhány százforintos rezsicsökkentésre. remélem azért a 2/3 teljes egészében nem ilyen és felébred.
nehogymá
akiket tudtak már megvettek kilóra.rezsi csökkentéssel meg más konccal már csak a nagyon hülyéket tudjákmegvezetni.annál sokkal rosszabb a helyzet minden téren.
coyote3
Na ha ezt a kis sosem dolgozott gennygombócot valaki pofán verné, nagyon megérteném...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.