Este 9 óráig bent tarthatják a Gyorskocsi utcában azokat a középiskolás diákokat, akik délelőtt a Parlament autóbejárói elé állva tiltakoztak az alaptörvény-módosítás ellen - írja egy szülőre hivatkozva a tiltakozás végett létre hozott Facebook-csoport.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Előállítás 4 óra, mely indokkal még négy órával meghosszabbítható. Mi lehet az indok? Nem tudják megállapítani személyazonosságukat? Kétlem. Az erős bosszúja a gyengébbel, a védtelenebbel szemben. Pedig ha felmérnék, ebből lehet az igazi nagy botrány és forrongás. Ezt már nem veszik be sem a fiatalok, sem a szülők, sem a rokonok. Ebből lehet igazán balhé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@QQCSI: Ott a savasbácsi bíztos nálam is kihúzta volna a gyufát...viszont mit szól a fiatalokra akik idióta felíratokkal magánterületre mentek be ?
QQCSI
@Csizmás Kond: A fradis-kibaszovos keménylegények is azt tették,
csak utóbbiak, kissé keménykedtek is.
Bár a fidesz székház nem egy állampolgár kiskertje, hanem közintézmény,
tehát a rendőrség azt tette, amit szokott: semmit.
Illetve beengedte a maffiózókat...fasza gyerekek, de mit várjon az ember...
darwin
@Csizmás Kond: Ismerem őket,elég nagy igazságérzet volt bennük már kicsi korukban is.
Csizmás Kond
@QQCSI: A Fidesz székház közintézmény...nahát én ez hogy nem tudtam...:))
Csizmás Kond
@darwin: ...és most szerinted szerint az a z igazság, hogy tanitani kell mindenkit ingyen ha akar itthon maradni ha nem , mindenki akkor és ott verhet sátrat ahol akar mert az utcánélés törvényes jog...és még mittudom mik ellen nem kiabálnak...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.