Magyarországon a munkaerő-piacon kívül lévő inaktívak, mintegy 2,5 milliós számát kell csökkenteni; ezzel és a munkanélküliek bevonásával a munkaerő-piacra teljesíthető az egymillió új munkahely létrehozására...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
majd 6 órás ban fogják az ápolókat foglalkoztani máris vagy 90 ezeres szám és még lehet koözmetikázni :) ja a matolcsi által emlegetett 500 000 kivándorlot beszámitva, mert ez is a fidesz érdemem ha nuincs kaksi világ ezek az emberek nem mennek ki. nézőpont kérdése az egész
kukac50
Orbánnak jelenleg 300 ezer munkahely megteremtésével kellene a sikereit mesélni.
Van 250 ezer közmunkás az országban, 49 ezer forintos bérért,vagy 6 órás munka 36500 forinttal ez nem siker történet. Ezeknek az embereknek éhezés is jut a közmunka mellé.
adsl70
@kukac50: nem már adott az 500 000 tömeg aki kint dolgozhat ahhoz már csak a másik felét kell össze grundolni.
anti
Van a vállalatunknál megosztott munkahely.Reggel kezdesz az egyik helyen04.40/vidék/,de.11-kor a másik helyen/Pest/Az egész munkaidő 12 óra,de az utazást és az étkezési időt nem számolják bele! Így a 12 órai munkahelyen töltött idődet csak 10óra 20 perc munkabérrel "jutalmazzák"!4.40-kor kezdesz,pesti létedre,vidéken,ahová ki is kell érni,18-kor végzel,igaz Pesten!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.