A bírósági ítéletek minősítése, az energiaszolgáltatók ellenségképének felfestése és büntetése is szerepet kapott tegnap a kormányfő napirend előtti felszólalásában. A beszéd és a mögötte zajló jogalkotási tevékenység két kérdést vet fel: 1. A közeledő választások kapcsán, mi lesz itt egy év múlva? 2. Melyik gazdasági szereplő mer még egyetlen forintot is beruházni Magyarországon?

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Pisti271
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagira
Ajaj, már a szolgáltatók is ellenségek? Az ellenség keze már naponta beteszi a lábát Orbániába! Kínomban csak nevetni tudok. Vajon esténként az ágy alá is benéz nagy üldözési mániájában?
Beruházni nálunk senki nem mer. Olyan országban ahol naponta és visszamenőleg változnak a törvények józan vállalat be sem teszi a lábát.
Pisti271
Tragikomikus.
Hatósági árképzés van. A kormány mondja meg hogyan kell kiszámolni az árat.
A saját szabályaikat nem tartják be, és mikor ezt a szolgáltató jogosan sérelmezi, a bíróság pedig a sérelmet elismerteti, minden fronton támadnak.
Tényleg, melyik gazdasági szereplő mer még egyetlen forintot is beruházni itt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.