A népszerű humorista a Facebookon a Fidesz alapító tagjának és egykori alelnökének beszédét osztotta meg. A Hír24 videóját az akkori és a mostani Fideszt érintő gondolataival egészítette ki.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
@nmaria: Kedves marika, Nagy Bandó Andrást "lesenkizni" igazán intelligens dolog, jól mutatja a fidesz-fanok mentalitását.
Gondolom, ha azt írja, hogy nagyon jó a fidesz, akkor éltetné, és azt írná róla amit én is. Most jön az, hogy baloldali provokátor? Vagy valami új, légből kapott sületlenség? Úgy tudom most volt továbbképzés a "hogyan szidjuk a nem-fideszes embereket" tantárgyból.

Sajnálattal közlöm, hogy Ön nagyon naiv, és még butább, de nem baj, egyszer elmúlik,és Önnek is ki fog nyílni a szeme, remélem nem fog összetörni a lelkivilága.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rézfánfütyülős
@senkifia68: Nemcsak buta, de aljas is vagy:(
Te mit tudsz felmutatni újságírókám?
Van kiadott könyved?
Egyáltalán valaha jelent meg a te neved alatt cikk?
Ne irigykedj, mert az csúnya dolog ám!
profon
@senkifia68: Bizonyított tény ,hogy a jobboldali embereknek nincs humorérzékük ! Ezért nem haragszom . De minden másért igen !
senkifia68
@rézfánfütyülős: Füttyi! Bandi Andi bevonult a hivatalba egy asztallal és vagy 50 talán 70 könyvével, hogy dedikál. Senki nem hívta, nem reklámozták... A könyve a kutyának sem kellett...
Ő is bizonyított már! Mint Fodor, Hack, Polt.. és ki ne felejtsem, Vona!
Hol van ő ezekhez az alapító tagságával?
senkifia68
@profon: Bizonyított tény, hogy jobboldali emberek...Hú, basszus! Ezt írta a Stop, vagy a 168 óra, esetleg a NOL? Hát most majd jó behúzom fülem, farkam...

Profon! Kevés ember van akikben úgy csalódtam, mint Nagy Bandó Andrásban.
Sőt! Ő az etalon!
profon
@senkifia68: De mi az oka ? Ahány megnyilvánulását láttam ,mindig csak a megértés és az egymás tisztelete jött le belőle nekem. Komolyan kérdezem mert valamiről lemaradtam !
A humorral kapcsolatban azért megkérdezném ,hogy fel tudsz-e sorolni 5 jobboldalit aki miatt már röhögtél ? Matolcsy , Selmeczi, Szaniszló, Rogán és Orbán nem ér !!! :)
Proli
@profon: Előkerült furfangos barátunk!
Ha mocskolni kell valakit akkor itt van minden bértollnok a rettegő halomtól.
Valamit jól csinál a baloldal, ha nyüszítve szűkölnek Ártunk és Ármányunk csicskásai:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.