Két nap telt csak el annak a bejelentése óta, hogy Bajnai Gordon elkezdett Twitterezni, csütörtök reggel újabb közleményben tudatta az Együtt 2014, hogy az alapítójukat ezentúl a Facebookon is meg lehet találni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@miazero: Az hogy nem érdekel egy dolog amivel csak a tudatlanságodat jelented ki!
A Tündik bündije
Helyes, jusson csak el minél több emberhez a kampánya, ne csak a felcsúti Maradona, meg a sleppje ökörségeit tolják orrba-szájba.
coni
@miazero: Ma Téged állítottak rá Bajnaira? Minden fórumon cöfög valaki, csak azt nem tudják kicöfögni, honnan van az a 300 millió amit a Bajnai ellenes kampányra költöttek.

" Akkor győzött volna meg ha az ország érdekeit szem előtt tartva nem vállalta volna a pótminiszterelnök szerepet"

Nekem úgy tűnt nem volt egy hálás szerep ezért nem vállalta senki más, csak ő. Egy előnye volt a dolognak ma az egész ország tudja róla, hogy jól kezeli a válságot. Most pedig erre lesz szükség ha eltolcsiék eltolják a bringát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.