Twitter-oldalt indított Bajnai Gordon volt magyar miniszterelnök, az Együtt 2014 egyik vezetője.

A Bajnai által alapított Haza és Haladás Egyesület közleménye szerint a volt miniszterelnök bejegyzéseit legtöbbször maga írja, a tweetek zömében egyes szám harmadik személyben szólnak majd.

Bajnai ma megjelent első két tweetje angliai útjával kapcsolatos: „Helló, Twitter! Helló, magyarok! Üdv Londonból!" - írta először, majd folytatta: "Londonban, a 3. legnagyobb „magyar városban" közel 200 ezer magyar él. Többségük hazajönne, ha lenne remény." Bajnai fotókat is közölt a fórumról.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@nmaria: nem emeled a színvonalát, az tény...:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Pilóta: @entero: Bocs!! Én tévedtem!!
Nem Manno-ról írta entero, hogy priviben megbeszéltek dolgokat, hanem egy "másik véresszájúról" !! (Bár mostanában öt se látom az oldalon)
Ezen túlmenően örömmel veszem tudomásul @entero:-nak azt a bejelentését, hogy nem fog személyesen inzultálni!! :))
entero
@Pilóta: Most így gondolom. A jövő persze nem látható előre. Tudod, mi volt kiírva a jövőbelátó üzletének ajtajára? - Előre nem látható okok miatt zárva.
entero
@marlin: Nem foglak inzultálni (habár ez kölcsönös volt), elég volt a felesleges cirkuszokból, már tényleg ellenséges lett köztünk a hangulat. Van bármi értelme? Azt is elárulom, hogy Noboza volt az, aki írt nekem privit, leírta, hogy ki ő, mivel foglalkozott, amíg nyugdíjba nem ment. Válaszoltam neki, úgy, ahogy azt kell, és ennyi volt. Priviben olyan dolgokat lehet megbeszélni, ami személyes, és nem tartozik a tárgyhoz. Amikor Pilóta beszélgetett A Tündik Bündijével, azt is törölték, pedig semmi különös nem volt benne, csak nem tartozott a cikkhez. Nem csak uszításra lehet használni a privit, hidd el nekem.
marlin
@entero: Stimt!! Te kérted, hogy ne tegyem transzparensé!!
Tévedtem, amikor úgy emlékeztem, hogy Manno-ról "cseréltünk véleményt"!!
Látod, egyre több dologban egyetértünk, pl. abban is, hogy nem mi fogjuk megváltani a világot!! :))
miazavalami
@Gránit: De van közös nevező! Csak nem akarják megtalálni. Mi az hogy én beindulok a másikra? Ilyen nincs. Ha jobban megismersz akkor tudod miért!
Tekla
@Dr plágium: Jaj , amit a bíróság mond ,meg a valóság messze nem fedi egymást! Hol élsz ? Itt a Táncos Gábor per és társai. A bírók nem lehetnek korruptak? a LudMilla meg nem tudta mitől lett ilyen óriási vagyona ,és még mindig nem fizette ki belőle azokat akik összeadták neki. Lehet ezt jogilag csűrni ,felszámolni ,átadni ,kivinni, visszavonni ,hogy a gojszolgák ne értsék ,hogyan vannak kiszolgáltatva! A Birósság meg többnyire úgyis a pénz mellé szavaz mert nekik sem szívügyük a goj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.