Az alaptörvény-módosítást a köztársasági elnök aláírja, szentesítve ezzel egy újabb csomag intézkedést. Olyan intézkedéseket, melyeket minden józan eszű, szolidáris ember elítél. Az új módosítással egy sokkal rosszabb országban fogunk élni, ahol az áldozatvállalás mindennapossá vált. Mik is ezek az áldozatok?  [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Brüsszelben Orbán Viktor jó kedvét fogják elvenni,de megérdemli.
Csizmás Kond
Az alaptörvényes mesékben az hazudik a legtöbbet aki bizonyítani akarja, hogy az árt nekünk.
Az alaptörvény nem névre vagy pártra szóló, hanem mindenkihez egyformán viszonyuló.
Az alaptörvény nem jogokat vesz el, hanem azokat törvényesít.
Az alaptörvény nem tilt hanem szabályoz.
A Tündik bündije
Az itt felsoroltakra igen komoly normakontroll várna valódi jogállami körülmények közt. A család fogalmának ilyen módon való "vaskalapos" beszűkítése, az egyházzá való minősítés országgyűléstől való kegye, a nincstelenek bűnelkövetőként való kezelése mind-mind elfogadhatatlan egy demokratikus jogállamban.
rosalinda57
Czizmás Kond : Az a baj ezzel az alaptörvénnyel, hogy létezik mellette még a régi, amelyet úgy hívnak Alkotmány. Nem tákolmány, mint a Fidesz-féle negyedszeri foltozgatás utáni kívánságműsora. A sok tákolgatás következtében tisztelete sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.