A Szaniszló fiaskóról nem megszólalni képtelenség. Az általam olvasott cikkek és blogbejegyzések Szaniszló szakmaiságára (pontosabban annak hiányára) és kirekesztő megnyilvánulásaira koncentrálnak, valamint arra, hogy más díjazottak hogyan vélekednek a történtekről. Szaniszló mondandójának értékét megítélni rendkívül egyszerű, csupán el kell olvasni cikkeit, meg kell nézni videóit. Az esetnek azonban van egy sokkal szomorúbb olvasata. A díjat odaítélő Balog Zoltán miniszter úr jóvoltából ugyanis egy pillanatra betekintést nyertünk az aktuális hatalom döntéshozatali mechanizmusaiba. Az illetéktelen szemek elé terülő látvány pedig ijesztő.

Forrás: jonnek-mennek.hu
Feltöltő: vajdaz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
szánalmas és ezt már magyarázni sem lehet
Pisti271
Tavaly decemberben változott a protokol.
A díjról őt évre kinevezett öt fős kuratórium dönt.
A díjazottak számát hatról háromra csökkentették, ezzel együtt a vele járó pénzt növelték.
Nem volt hosszú a lista aminek utánna kellett volna nézni.
silber13
@Pisti271: a kuratóriumk pontosan azt csinálják, mint a fityisz frakció a parlamentben. Egy valaki ( na ki lehet ?) kitalál valamit, a többi meg lelkesen elfogadja. Ez az esztergályos - páter keverék is pont ilyen. Máhol mameluknak neveznék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.