5446 autó akadt el az utakon, 57 település megközelíthetetlen. Az osztrákok hómarókat ajánlottak fel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Tényleg nem, csak például '99 februárjában, de azért ne zavartasd magad.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Átlag 5 évente van egy ilyen rókaképű...
Sede
Hazudnak ezek, mint a vízfolyás.
Folyamatosan, minden helyzetben.
Fidesz beidegződés (vagy génhiba?).
csa-csa
Szörnyű idő van igaz!!
DE arról még soha nem hallottam, hogy valaha is felkészültek volna pl. az autósok min. egy karton vízzel, pár csg keksszel, vagy aprósütivel, amit el tudnak rágcsálni vészhelyzet esetén, vagy meleg pulóverekkel, plédekkel sok órás várakozás esetére! MIÉRT NEM??
Azt hiszik viccből pofázzák a rádiók, tv híradók, híradások naponta többször a várható vészhelyzetről???!!! Nem igaz hogy az autórádiókban nem hallották napok óta hogy mi várható! Minden sorozatos figyelmeztetés ellenére több százan is elindulnak akinek tényleg abszolut nem volt fontos. Érthetetlen. Minden bizonnyal vannak akiknek létkérdés volt nekivágni az utaknak, de szinte biztosra veszem nem vették komolyan a figyelmeztetést, mert mindenütt azt hallani, hogy étlen-szomjan várakoznak az utakon. Hát könyörgöm tessék komolyan venni a figyelmeztetéseket és amennyire lehet felkészülni!!! Láttam riportokban olyan lengén öltözött embereket kiszállni a kocsijukból, hogy a látványától is kirázott a hideg! Meg lehet fagyni a kocsikban is! Meddig lehet fűteni!!!
SLAakku
@A Tündik bündije: "emberemlékezet óta" hogyan is tudna Pintér erre emlékezni? (mert csak emberek tudnak emlékezni ilyen esetekre)
SLAakku
A katasztrófavédelmisek tizenegy tisztjük előléptetését és kitüntetését ünnepelték a Belügyminisztériumba szervezett, március 15-i rendezvényen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.