Szombaton még 130 úton van érvényben útzár a hófúvások miatt, és 20 település nem érhető el közúton. Lezárták az M1 autópálya Budapest felé vezető oldalát a 107-es km szelvénynél. A rendőrség folyamatosan szállítja fel az autópályára azokat az állampolgárokat, akiknek járművük továbbra is az M1 autópályán vesztegel. Szinte minden vonat menetrend szerint elindult, Szabolcsban 77 településen még mindig nincs áram. Kövesse az eseményeket a hvg.hu-val percről percre!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Kik? A labancok Bécsből?
Egyszer az Arlberg alagút elé egy méretes hógolyó esett. Pontosan akkorka, hogy nem lehetett kilátni a lyukból. Kb 10 perc alatt ott volt egy hótoló szörnyeteg és belerongyolt a hókupacba. Aztán szépen mentünk tovább...
Ja nekik könnyű, hisz nálunk megmondták az okosok, hogy ők erre az időjárásra vannak felkészülve:)))))
coni
100 km-es sor nem 2 perc alatt jött össze. Ha pár percen belül intézkedett volna az autópálya felügyelőség és azonnal elterelésbe, útlezárásba kezd nem történik ennyi tragédia.

Eleve az idő miatt lassabban kellett volna az ünnepi tömeget engedni.

Voltak akik maguktól letértek mert látták gond lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.