Megdöbbentő lehet, de tény, hogy egy liter, orosz olajból itthon lepárolt 95-ös benzin hazai fogyasztói árából több mint 100 forint az orosz költségvetést gazdagítja, bő 200 pedig a magyar büdzsében landol...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Semmi döbbenetes nincs benne. Természetes, hogy az orosz állam is igyekszik minél több adót érvényesíteni a területén kitermelt olaj árában. A megoldás az alku , vagy máshol vásárlás. Ebben nem könnyű eredményt elérni. A hazai adótartalom már más. Ott lehetne alkudni, a 27 % áfával és egyéb adókkal kapcsolatban. Kérdés, hogy akar e az állam kisebb fogyasztói árat, aminek kisebb a 27 %- a is. A Fogyasztó, az autós ebben véleményt csak választáskor alkothat. Aki viszont szolgálati kocsiba tankoltat a sofőrrel, általában nem tudja az aktuális árat. Vagy nem észleli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ződegér
@miazavalami: olyan korcs .) Miért a fekete párduc sem mi az a valami:))
miazavalami
@ződegér: Ja? A neved a ződegér??? Babás! :-) Én eredetileg macska voltam , QQCSI tett ezzé! :-)
kkalman
Ha nem az oroszoktól vennénk a kőolajat, hanem az araboktól, akkor nekik kellene fizetnünk. Akkor az verné ki egyeseknél a biztosítékot, hogy miért fizetünk nekik.
nahát
Nevetséges!
Ha Balaton szeletet veszel akkor a román költségvetésbe fizetsz, a Tibi csokiért az ukránokéba, ha kínai ruhaboltban vásárolsz akkor a kínai költségvetésbe, ha német autót veszel akkor meg a német büdzsébe fizetsz. Szánalmas hangulatkeltés a cikk ezen utalása! A benzin adótartalma meg pofátlan lehúzás!
craven
Asszem leléptem ebből a kizsákmányoló rabló országból ...
bakegya
Tűzrevaló árszabálytalankodás árát fizetjük,de meddig,és főleg miből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.