Több mint 2,3 millió honfitársunk él olyan háztartásban, ahol kisebb-nagyobb tartozást halmoztak fel a közüzemi szolgáltatók felé, közel másfélmillióan elégtelenül fűtött lakásban élnek, mintegy hárommillió...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Igen, alapvetően döbbenetes adatok, marha jó lenne, ha végre valaki érdemben foglalkozna ezekkel a kérdésekkel. Az EGY dolog, hogy ma ennyien fáznak az országban!
És akkor még egyetlen rohadt szó sem arról, hogy hányan éheznek!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Az a gáz, ha ez a 2,3 millió aláírja, hogy szeretné, hogy csökkenjen a rezsije, akkor jövőre megfagy, csak nem látja át, mert nem született közgazdász.
csa-csa
nahát: 2Aki 2010-elött fázott, megcsúszott a rezsivel, éhezik azokkal mi lett?"
NA VÉGRE valaki megkérdezi!
kengyefuto
@jakoca: Agymosott demagógia! orban tejel mi??
SLAakku
@magyarok2011: Valóban ilyen statisztikai adatok a 3.világbeliekre jellemzőek.
SLAakku
@jakoca: Ez mit változtat a leányzó fekvésén?
SLAakku
@percsi: "A háztartások többségének megtakarítási nehézségeire utal, hogy egy váratlan, nagyobb összegű kiadást - a KSH ezt 60 ezer forintban határozta meg - háromnegyedük (2,8 millió háztartás) nem tud saját erőből megfizetni. Nem képes erre a legszegényebbek 97,2 százaléka, de még a felső jövedelmi tizedbe tartozók 43,9 százaléka sem. Az iskolai végzettség - amelyi szorosan kapcsolódik a jövedelmi helyzethez jelentősen befolyásolja a megtakarításra való hajlandóságot, illetve az arra való képességet. Míg az általános iskola 8 évfolyamát végzettek 87,0 százaléka, addig az egyetemi, doktori fokozattal is rendelkező diplomás referenciaszemélyek háztartásaiban 44,8 százalékos a váratlan kiadást kifizetni képtelenek aránya."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.