A politikai csoporthoz tartozás élménye olyan erős mifelénk, hogy nemcsak az önálló gondolkodás igényét, hanem az egyéb, szerves közösségekhez való tartozást is felülírja. Balavány György írása.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Végigolvasva az írást, az én véleményem is az, hogy talán nem is lesz olyan nagy katasztrófa, ha a jövő évi választást is a fidesz nyeri meg ismét. Ezek után ha bárki másra hárulna ennek a szemétdombnak az eltakarítása, biztosan nem lenne képes egyhamar egyenesbe jönni, különös tekintettel a velük szemben állók gyűlölködő ellenállásával kísérve. Valószínűleg nagy árat kell fizetnünk egy újabb fidesz győzelem esetén, de lehet jobb, ha hagyjuk, hogy az általuk felépített kártyavár az ő irányításuk alatt dőljön a fejükre. Aztán ha véletlenül mégis valami jó sülne ki a néhány milliós lecsúszott réteg számára is dicső politikájukból - lehetőleg még a közeljövőben - akkor örülhetünk mindannyian, és akár szobrot is emelhetünk hős szabadságharcosaink tiszteletére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.